Ιωάννα Τούνη – Νώντας Παπαντωνίου: Full in love στην Μύκονο! Το νέο look της ξανθιάς καλλονής [pics]

Η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου από την ημέρα που γνώρισε ο ένας τον άλλον κατάλαβαν τι σημαίνει έρωτας και ευτυχία! Οι δυο τους πριν λίγο καιρό έκλεισαν 11 μήνες μαζί και το γιόρτασαν όπως έπρεπε… Η ξανθιά καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks και διαθέτει την δική της εταιρεία ρούχων και ο γνωστός μπασκετμπολίστας μπορεί να προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή την σχέση τους, αλλά ως γνωστόν ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβεται!

Για να γιορτάσουν την επέτειο της σχέσης τους, η εκρηκτική Ιωάννα Τούνη και ο γοητευτικός Νώντας Παπαντωνίου έκαναν μια ρομαντική απόδραση στην Μύκονο! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι να απολαμβάνει τις βόλτες του στους γραφικούς δρόμους του κοσμοπολίτικου νησιού, ενώ στη συνέχεια η σέξι επιχειρηματίας και ο γνωστός μπασκετμπολίστας βρέθηκαν στο εστιατόριο Kouzina στον Ορνό της Μυκόνου μαζί με τον pr manager Νεκτάριο Σκαμνάκη.

Εντύπωση έκανε το ανανεωμένο hair look της Ιωάννας Τούνη! Η ξανθιά καλλονή έκανε τα μαλλιά της… curly και μαγνήτισε τα βλέμματα με το σέξι και… πολύ πορτοκαλί outfit της.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Οι δυο τους είναι full in love και αυτό φαίνεται σε κάθε εμφάνισή τους!

Read More

And More