Ιωάννα Τούνη – Νώντας Παπαντωνίου: Πολυτελείς διακοπές στην Ελούντα για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics]

Η Ιωάννα Τούνη ήταν μία από τις πιο «καυτές» παρουσίες στον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks». Μπορεί η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά να μην αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια του reality μόδας, αλλά σίγουρα ξεχώρισε, τόσο για το καλογυμνασμένο σώμα της, όσο και για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα. Μάλιστα, είναι μία από τις λίγες κοπέλες που μετά το τέλος του παιχνιδιού συνεχίζουν να απασχολούν ακόμα τα media με τα… καμώματά τους.

Το τελευταίο διάστημα η όμορφη Ιωάννα είναι ζευγάρι με τον μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου και οι δυο τους ζουν ευτυχισμένες στιγμές μαζί. Στην αρχή προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή την σχέση τους, αλλά ως γνωστόν ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβεται. Οι κοινές εμφανίσεις τους ολοένα και αυξάνονται, με τους paparazzi να τους απαθανατίζουν συχνά-πυκνά σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ, ενώ δεν λείπουν και οι κοινές αναρτήσεις που κάνουν κατά καιρούς στα social media.

Φέτος, το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε μαζί το πρώτο του Πάσχα, στην Ελούντα της Κρήτης. Οι δυο τους πέρασαν τις άγιες αυτές μέρες μαζί με καλούς τους φίλους, διαμένοντας σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, μάλιστα, δεν σταμάτησαν να μοιράζονται φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media, δίνοντάς τους μια γεύση από τις πολυτελείς διακοπές τους.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Ιωάννα και τον Νώντα κατά τη διάρκεια δείπνου τους στο εστιατόρια του πρώτου υψηλής ενεργειακής απόδοσης και οικολογικά πράσινου ξενοδοχείου στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο γοητευτικός μπασκετμπολίστας αποκάλυψε στο Instagram πώς κατά τη διάρκεια της βραδιάς έσβησε μια τούρτα που του έκανε έκπληξη η αγαπημένη του για τα γενέθλιά του.

Η Ιωάννα και ο Νώντας είναι full in love και αδιαμφισβήτητα πολύ ταιριαστοί!

Read More

And More