Ιωάννα Τούνη – Νώντας Παπαντωνίου: Βουτιές στη Μύκονο για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics]

Με 11 τριαντάφυλλα στο χρώμα του πάθους και ένα τριήμερο ταξίδι στη Μύκονο γιόρτασαν τους 11 μήνες της σχέσης τους η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου. Ο έρωτάς όλο και δυναμώνει ανάμεσα στο ζευγάρι και τίποτα δεν αποκλείεται για το άμεσο μέλλον, αφού ήδη συγκατοικούν ανά διαστήματα ο ένας στο σπίτι του άλλου.

Εδώ και περίπου έναν χρόνο έχουν εκμηδενίσει τις μεταξύ τους αποστάσεις, αφού έχουν τις βάσεις τους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα, ενώ προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μαζί, με πιο πρόσφατη αφορμή το ταξίδι στο “νησί των ανέμων”.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε στην παραλία του Ορνού, μπροστά από το Kuzina Mykonos, να απολαμβάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα και να δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ο 29χρονος μπασκετμπολίστας δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στο κορίτσι του και γι’ αυτό δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της, ενώ και η 25χρονη απέδειξε για μια ακόμα φορά πώς δεν έχει μάτια για άλλον, αφού ήταν αρκετά διαχυτική απέναντί του.

Η Ιωάννα Τούνη, όπως ήταν αναμενόμενο, μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα των λουόμενων και όχι άδικα, αφού διαθέτει ένα αξιοζήλευτο κορμί με εντυπωσιακές αναλογίες, ενώ ο Νώντας Παπαντωνίου έκανε όλα τα γυναικεία γύρω βλέμματα να γυρίσουν πάνω του, εξαιτίας των πολλών τατουάζ που κοσμούν το σώμα του, αλλά και των κοιλιακών-φέτες που διαθέτει.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP