Ιωάννα Τούνη: Όλες οι λεπτομέρειες του ταξιδιού της στο Κάιρο με τον τεσσάρων μηνών γιο της – Φωτογραφίες και βίντεο

Στο Κάιρο ταξίδεψαν την Μεγάλη Εβδομάδα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο ταξίδι του ζευγαριού στο εξωτερικό, μετά τη γέννηση του γιου του στις αρχές του 2023!

Η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας και ο παρουσιαστής αποφάσισαν να κάνουν πασχαλινές διακοπές στην Αίγυπτο, καθώς ήταν ένας πολύ κοντινός αλλά και οικονομικός προορισμός.

Μέσα από τα Instagram Stories της, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να απαντήσει σε όλες τις απορίες των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με το πώς είναι να ταξιδεύεις στο εξωτερικό με ένα βρέφος.

«Παντού μαζί μας ήταν το νουνίτο. Στον μάρσιππο ή στο καρότσι ή στην αγκαλιά. Και ο Δημήτρης και εγώ δεν είμαστε άνθρωποι που αγχωνόμαστε εύκολα! Το μωράκι και στην Ελλάδα έχει μάθει σε βόλτες, κόσμο και φασαρία… Δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα στο Κάιρο! Θηλάζω αποκλειστικά οπότε δεν κουβαλούσαμε τίποτα μαζί μας εκτός πάνες και μωρομάντηλα! Ο μπέμπης συνήθως κλαίει όταν κάθεται σπίτι… του αρέσουν πολύ οι βόλτες και οι αλλαγές παραστάσεων, οπότε ήταν ήρεμος και δεν μας «ενόχλησε». Αν κουραζόταν, κοιμόταν στο καρότσι» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή Influencer τόνισε πως για το ταξίδι χρειάστηκαν ξεναγό αλλά και βανάκι, ώστε να έχουν την άνεσή τους με τον μπέμπη.

«Κούραση με ένα μωρό υπάρχει παντού! Μην αφήνετε αυτή τη “δικαιολογία” όμως να σας κάνει να κλειστείτε στο σπίτι. Θέλει λίγο θάρρος και λίγο θράσος και αλήθεια μπορείτε να κάνετε τα πάντα με τα μωράκια σας» ανέφερε επίσης η Ιωάννα Τούνη.

Όσον αφορά στις πυραμίδες εκεί το ζευγάρι μπόρεσε να αφήσει τον γιο του στην ξεναγό και να κατέβει μαζί στην απότομη κατάβαση: «Ήμασταν τυχεροί γιατί το νουνίτο κοιμόταν στο καρότσι. Οπότε τον κράτησε για λίγο η ξεναγός μας και κάναμε την κατάβαση στην πυραμίδα μαζί με τον Δημήτρη. Αλλιώς θα έμπαινε ένας ένας μας».

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως ήταν τυχερή και δεν την πείραξε το φαγητό, ωστόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ένιωσε μια αδιαθεσία.

«Γενικά μου άρεσε πολύ, πεθαίνω με αρχαία αιγυπτιακή ιστορία! Ήθελα από μικρή να πάω στις πυραμίδες… είναι ταξίδι που αξίζει νομίζω! Και πολύ κοντινός προορισμός! Επίσης ξοδεύεις πολύ λιγότερα χρήμα από διακοπές στην Ελλάδα σίγουρα» κατέληξε η Ιωάννα Τούνη.

Δες περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Κάιρο:

 

 

Read More

And More