Ιωάννα Τούνη: Τα χρήματα που της πρότειναν για το Survivor, η παρεξήγηση με τη Σάσα Σταμάτη και ο λόγος που λέει “όχι” στις τηλεοπτικές προτάσεις (video)

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Ιωάννα Τούνη η οποία παραδέχτηκε ότι της έγινε πρόταση να συμμετάσχει στο Survivor αποκαλύπτοντας μάλιστα και το χρηματικό ποσό που της πρότειναν αλλά τελικά αρνήθηκε λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

“Εξ αρχής ήμουν αρνητική γιατί δε μπορώ να τα αφήσω όλα 5 μήνες και να αφήσω πίσω δυο εταιρείες. Μου είπαν ότι σκέφτονται 4500 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα. Δε μπορώ να πάω γιατί αυτό που αφήνω πίσω είναι κάτι μεγαλύτερο και κάτι που το χτίζω χρόνια και πρέπει να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ για να συνεχίσουν να πηγαίνουν όλα καλά” είπε και στη συνέχεια σχολίασε το γεγονός πως το όνομά της βρίσκεται στην τέταρτη θέση των πιο δημοφιλών αναζητήσεων της Google “Γέλασα όταν είδα ότι το όνομά μου είναι τέταρτο στις αναζητήσεις της Google ανάμεσα σε πολιτικούς”.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα με τη Σάσα Σταμάτη και μια δήλωση που έκανε για το επίδομα των 800ευρώ.

“Η Σάσα γενικά με παίρνει συχνά τηλέφωνα. Για να με ρωτήσει τι κάνω, για να με ρωτήσει για διάφορα θέματα που βγαίνουν για μένα αλλά κάποιες άλλες φορές για μια απλή καλησπέρα. Έχω πάντα στο μυαλό μου ότι ο κόσμος είναι κακός αλλά σαν Ιωάννα λέω στον εαυτό μου ότι δε χρειάζεται να φέρομαι σε όλους καχύποπτα. Φαντάζομαι ότι η πρόθεσή της δεν ήταν κακή. Είναι σίγουρα παρεξηγημένο άτομο γιατί είναι έντονη όπως και εγώ. Ποτέ δε με ενημέρωσε ποτέ ότι πρόκειται για συνέντευξη, ούτε για που, ούτε έγινε σαν ερωτηματολόγιο. Η ηχογράφηση ήταν που με έφερε στο όριό μου. Εγώ δε την έδωσα εξ αρχής είπα απλά ότι “οκ αυτό που ειπώθηκε δεν ήταν έτσι ακριβώς γιατί ήταν στο πλαίσιο μιας φιλικής συζήτησης και στο κόψε ράψε μιας συνέντευξης που θα μιλάω πέντε λεπτά και θα βγουν εννιά σειρούλες…”. Από τότε την είδα ξανά τυχαία στα Mad και είπαμε απλά ένα γεια. Σίγουρα δε θα ξανασηκώσω τηλέφωνο σε δημοσιογράφο, συγγνώμη παιδιά που το λέω αλλά δεν είναι ωραίο και αυτό που συμβαίνει για μένα. Δε το μετάνιωσα γιατί το εξήγησα αυτό που είπα. Ποτέ δεν τοποθετήθηκα λέγοντας τεμπέλη όποιον παίρνει 800 ευρώ…. Είχα υπαλλήλους που μου ζητούσαν να τους βγάλω στα 800 ευρώ” ανέφερε.

Όσο για τον λόγο που αρνείται τις τηλεοπτικές προτάσεις που της γίνονται είπε, “Δεν είχα ποτέ κάποια ολοκληρωμένη τηλεοπτική πρόταση. Δεν είναι όνειρό μου να συμπληρώσω κάποια κενά σε ένα πάνελ…. Δεν κυνηγάω να είμαι στο γυαλί”.

Read More

And More