Ιωάννα Τούνη: «Το μωρό έχει αισθητήρες anti-influencer – Δε με αφήνει να βγάλω story»

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να απολαμβάνει τον ρόλο της μαμάς ωστόσο, κάποια πράγματα στην καθημερινότητά της έχουν δυσκολέψει με τη γέννηση του γιου της.

Ένα από αυτά είναι και η επικοινωνία της με τους ακόλουθούς της στο instagram αφού πλέον δε μπορεί να δημοσιεύει τόσο συχνά stories. Κάθε φορά που πάει να πιάσει το κινητό της για να βγάλει ένα βίντεο, ο γιος της αρχίζει να κλαίει, σαν – όπως λέει η ίδια – να έχει αισθητήρες anti-influencer.

«Το μωράκι μου έχει ειδικούς αισθητήρες “anti-influecer και μόλις πάω να ακουμπήσω κινητό να βγάλω στόρι, αρχίζει να κλαίει ασταμάτητα» γράφει η Ιωάννα Τούνη σε πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε ενώ ακούγεται να λέει, 

«Ξέρω δεν είναι αστείο που κλαίει το μωρό μου αλλά νομίζω αλήθεια ότι έχει αισθητήρες. Με το που πήγα σιγά σιγά να πιάσω το κινητό να βγάλω ένα στόρι να μιλήσω… Τώρα έρχομαι βρε μωρό, δε θα γίνω Influencer, η μαμά θα είναι μαμά».

Σε ένα δεύτερο βίντεο, η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε και στο όνομα που θα πάρει ο γιος της. Όπως είπε, έχουν ήδη βρει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου πως θα τον ονομάσουν ωστόσο για την ώρα προτιμούν να χρησιμοποιούν διάφορα υποκοριστικά.

Read More

And More