Ιωάννα Τούνη – Χρήστος Τσεβρεντζής: Ερωτευμένοι και αχώριστοι στη Θεσσαλονίκη! [pics]

Ευτυχισμένη και ερωτευμένη στο πλευρό του 35χρονου επιχειρηματία Χρήστου Τσεβρεντζή είναι εδώ και μερικούς μήνες η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks,  Ιωάννα Τούνη. Πριν από λίγο καιρό ανυπόστατες φήμες την ήθελαν ζευγάρι με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχλάκη, ο οποίος όμως είναι ζευγάρι με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά, ωστόσο, ξεκαθάρισε τα πράγματα για την προσωπική της ζωή πρόσφατα, αποκαλύπτοντας μέσω Instagram τον νέο της έρωτα. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ της μια selfie που έβγαλε με τον αγαπημένο της στο κρεβάτι και στην οποία εκείνος ποζάρει χωρίς μπλούζα, με το καλογυμνασμένο κορμί του να… κόβει ανάσες και την ίδια δίπλα του, χαμογελαστή και φορώντας ένα σατέν μαύρη ρόμπα, να τον ακουμπά τρυφερά στο πρόσωπο.

“Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα! Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση και συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα!”, είχε γράψει χαρακτηριστικά, κοινοποιώντας το όνομά του και εκφράζοντας δημόσια τα συναισθήματά της.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τα πρώτα στιγμιότυπα του ζευγαριού στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν. Οι δυο τους έκαναν ένα ταξίδι αναψυχής και πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, ενώ επέστρεψαν ανανεωμένοι και ακόμα πιο ερωτευμένοι στη βάση τους.

Φορώντας μια ροζ γούνα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Ιωάννα Τούνη μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα, ενώ ο γοητευτικός σύντροφό της ήταν πολύ τρυφερός μαζί της και δεν έφυγε λεπτό από δίπλα της, μέχρι να επιβιβαστούν στο ταξί που θα τους οδηγούσε στο σπίτι τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More