Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Chic εμφάνιση σε βραδινή έξοδο χωρίς τον Πάνο Βλάχο! [pics]

Στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών βρέθηκε χθες το βράδυ η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η όμορφη ηθοποιός μετά το τέλος της εκπομπής “Bake Off Greece” όπου ήταν η παρουσιάστρια, έχει περισσότερο χρόνο για την προσωπική της ζωή αλλά και για τον σύντροφο της, Πάνο Βλάχο όπου είναι μαζί τα τελευταία χρόνια.

Πριν λίγα χρόνια, η όμορφη ηθοποιός θέλησε να κυνηγήσει το όνειρό της στην Αμερική και έτσι έφτιαξε βαλίτσες και μαζί με τον σύντροφό της, Πάνο Βλάχο, εγκαταστάθηκαν στην άλλη άκρη της γης. Εκεί ήταν και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Η Ιωάννα και ο Χριστόφορος συνδέονται από μια στενή φιλία, αφού κατά τη διάρκεια διαμονής τους στην Αμερική, ο ένας βρισκόταν στο πλευρό του άλλου και τον στήριζε σε κάθε του βήμα. Έτσι λοιπόν δεν θα γινόταν να λείπει από την χθεσινή προβολή του ντοκιμαντέρ του. Η Ιωάννα επισκέφθηκε την Στέγη Γραμμάτων και Τέχνη και έδωσε τα συγχαρητήρια της στον καλό της φίλο για την υπέροχη δουλειά που έκανε.

Οι δυο ηθοποιοί ήταν χαμογελαστοί και ιδιαίτερα ευδιάθετοι και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό. Όπως είναι φυσικό, η Ιωάννα μαγνήτισε τα βλέμματα όλων και εντυπωσίασε με την chic εμφάνιση της.

Δες όλες τις φωτογραφίες!

Φωτογραφίες NDP

Read More

And More