Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Πάνου Βλάχου – Διασκέδασε ξέφρενα με τις επιτυχίες του [pics]

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Πάνου Βλάχου – Διασκέδασε ξέφρενα με τις επιτυχίες του [pics] | tlife.gr

Η φετινή σεζόν έχει βρει την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον Πάνο Βλάχο και στην Ελλάδα, εκείνη ως παρουσιάστρια του Bake Off Greece και εκείνον κυρίως με την ιδιότητα του τραγουδοποιού, αφού πρόσφατα παρουσίασε το νέο του άλμπουμ και, με αφορμή την κυκλοφορία του, πραγματοποιεί εμφανίσεις.

Το ζευγάρι, το οποίο τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αμερική, πριν από λίγο καιρό μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram στιγμιότυπα από την Ιταλία, όπου φαίνεται πώς πραγματοποίησαν ένα ταξίδι για δύο. Παρ’ όλα αυτά, σε συνεντεύξεις τους αρνούνται ακόμα να σχολιάσουν τη σχέση τους.

Τελευταία, και συγκεκριμένα την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, οι δυο τους πραγματοποίησαν κοινή εμφάνιση σε μουσική σκηνή της Αθήνας, όπου τραγούδησε live ο Πάνος Βλάχος. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στήριξε τον αγαπημένο της στη μία από τις δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις του, από τα πρώτα τραπέζια.

Η Ιωάννα τραγουδούσε με πάθος και διασκέδαζε με τα κομμάτια που ερμήνευε στο πρόγραμμά του ο Πάνος, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πώς είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

READ more