Site icon TLIFE

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η νέα ανάρτηση με τον νεογέννητο γιο της – «Ο υπόλοιπος κόσμος συνέχιζε κανονικά αυτές τις μέρες»

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έγινε για πρώτη φορά μητέρα, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Κίμωνα Κουρή.

Η αγαπημένη ηθοποιός, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε μία από τις πρώτες βόλτες της μαζί του.

«Ώστε ο υπόλοιπος κόσμος συνέχιζε κανονικά όλες αυτές τις μέρες ε…» γράφει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της, δείχνοντας πως είναι οι πρώτες ημέρες της νέας ζωής της, ως μανούλα.

«Εδώ και μερικές μέρες, για μένα ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος. Για το μικρό μας θαύμα όμως θα φροντίσω αυτός ο κόσμος να είναι ο καλύτερος που μπορεί να υπάρξει!» είχε γράψει η ηθοποιός για τη γέννηση του γιου της.

© 2025 tlife.gr