Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Μας δείχνει στιγμιότυπα από τη συμμετοχή της σε αμερικανική σειρά!

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι μια από τις ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Τη γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της σε ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, ενώ έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό μέσα από το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα”. Έπειτα αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της και έφυγε για την Αμερική με στόχο να κάνει διεθνή καριέρα. Μετά από δύο χρόνια παραμονής στις ΗΠΑ, η ταλαντούχα ηθοποιός το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τον διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής “Bake Off Greece” που ολοκληρώθηκε τον προηγούμενο μήνα.

Η ίδια έχει δηλώσει πως επιθυμεί να επιστρέψει στην Αμερική και να συνεχίσει την καριέρα της εκεί. Όμως, προς το παρόν, απολαμβάνει κάθε στιγμή της παραμονής της στην πατρίδα της έχοντας δίπλα της τους φίλους της και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Το διάστημα που έμενε στην Αμερική, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είχε συμμετάσχει στην κωμική αμερικανική-σουηδική τηλεοπτική σειρά, Swedish Dicks στο Pop TV.

https://www.instagram.com/p/BwjTR6VByUU/

Η ηθοποιός θυμήθηκε την guest εμφάνισή της στην συγκεκριμένη σειρά και την Μεγάλη Δευτέρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα videο από το επεισόδιο στο οποίο συμμετείχε.

Read More

And More