Iωάννα Τριανταφυλλίδου: Όσα θα πάρει μαζί της αν μετακομίσει στην Αμερική και η σχέση της με τον γάμο!

Iωάννα Τριανταφυλλίδου: Όσα θα πάρει μαζί της αν μετακομίσει στην Αμερική και η σχέση της με τον γάμο! | tlife.gr

Θεωρεί τη μουρμούρα τρομερά εκνευριστική, πιστεύει πως ο έρωτας είναι απογείωση, εξηγεί πως το τέλειο φλερτ είναι αυτό που δεν θα αντιληφθεί και εξομολογείται πως μπορεί να μην ονειρευόταν ως κοριτσάκι τον γάμο, ήθελε όμως πάντα να κάνει μια όμορφη οικογένεια! Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου βρίσκεται στο εξώφυλλο του 2ου free press τεύχους του περιοδικού Yes I do (δες εδώ όσα έγιναν στο πάρτι του περιοδικού) και μιλά για όλα στη Μυρτώ Κάζη.

Πώς γίνεται να σε αγαπάνε τόσο πολύ τα κορίτσια;

Δεν ξέρω..δεν είναι ότι ακολουθώ κάποια τακτική προκειμένου να γίνω συμπαθητική. Ίσα ίσα, το να είσαι αυθόρμητος και αληθινός σε κάνει πολύ πιο εύκολα αποδεκτό τουλάχιστον από τους ανθρώπους με τους οποίους ταιριάζεις ή από όλους όσοι εκτιμούν την ειλικρίνεια. Το να προσπαθείς να αρέσεις σε όλους νομίζω ότι σου στερεί οποιαδήποτε ταυτότητα. Τώρα αν αναφέρεσαι στο γεγονός ότι οι γυναίκες ως φύλο θεωρούμαστε ανταγωνιστικές και αγαπάμε μόνο την κολλητή μας, εγώ προσωπικά δε λειτουργώ έτσι και μπορεί γι αυτό να μην το προκαλώ.

Πώς ξεκίνησε όλο αυτό το όνειρο που ζεις;
Το όνειρο δεν ξέρω πώς ξεκίνησε γιατί ήμουν πολύ μικρή και δεν θυμάμαι ποιο ήταν το ερέθισμα. Με μάγευε η διαδικασία του να μπαίνεις σε ρόλους και να υποδύεσαι άλλες προσωπικότητες και να ψάχνεις πώς μπορεί αυτός να περπατά, να κινείται, να μιλά. Λόγω χορού και παραστάσεων που δίναμε από μικρή ηλικία, ήμουν και από νωρίς εξοικειωμένη με τη σκηνή και την έκθεση μπροστά σε κόσμο. Το όνειρο, όμως, που υπήρχε μόνο σε φαντασιακό επίπεδο στο μυαλό μου, ένιωσα να παίρνει μορφή όταν είδα το όνομά μου στους επιτυχόντες στις εισαγωγικές εξετάσεις του Κ.Θ.Β.Ε. και από τότε αυτή η δουλειά απασχολεί το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας μου και μου δίνει συνεχώς κίνητρα και ερεθίσματα.Τελικά γιατί μουρμουράνε οι άντρες;
Νομίζω ότι ο λόγος για να αρχίσουν τη μουρμούρα και τα δύο φύλα είναι ο ίδιος. Για να περάσει το δικό τους. Βέβαια οι άντρες θεωρούν πως η μουρμούρα είναι ένα καθαρά γυναικείο χαρακτηριστικό και οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν ποτέ να πέσουν τόσο χαμηλά ώστε να χρησιμοποιήσουν τέτοια μέσα πίεσης. Έχω γνωρίσει άντρες που και κουτσομπολεύουν και γκρινιάζουν και είναι υπερκαταναλωτικοί όταν θα βγουν για ψώνια και έχουν όλα όσα θεωρούνται αρνητικά χαρακτηριστικά των γυναικών. Οπότε μάλλον είναι στο χαρακτήρα και όχι στο φύλο.

Και οι γυναίκες;
Από την άλλη, ακριβώς επειδή η μουρμούρα θεωρείται γυναικείο χαρακτηριστικό πολλές γυναίκες ίσως νιώθουν απενοχοποιημένες να το κάνουν όσο θέλουν και μπορούν να γκρινιάζουν με οποιαδήποτε αιτία και αφορμή γιατί ούτως ή άλλως είναι αναμενόμενο. Προσωπικά, θεωρώ τρομερά εκνευριστική τη μουρμούρα. Ακόμα και δίκιο να έχει κάποιος, αν επιλέξει αντί να πει ευθέως αυτό που θέλει, να ξεκινήσει τη μουρμούρα νομίζω ότι τελικά χάνει.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να φλερτάρει ένας άντρας;
Μάλλον το να μην καταλάβω ότι με φλερτάρει, απλώς να καταφέρει να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον και να διεγείρει το μυαλό μου.


Πώς τα πας με τα social media;
Πολύ καλά χωρίς να έχω καμία σχέση εξάρτησης. Όταν έχω χρόνο θα μπω στη διαδικασία να δω τι ανεβάζουν οι φίλοι μου, να μοιραστώ τις δικές μου στιγμές μαζί τους, είναι μία πολύ καλή πηγή ενημέρωσης αν ακολουθείς site που σε ενδιαφέρουν αλλά δεν μπορώ με τίποτα τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρει περισσότερο η ηλεκτρονική εικόνα της ζωής τους από αυτό που ζουν πραγματικά.

Τι είναι αυτό που θα σκεφτείς το πρωί όταν ανοίξεις τα μάτια σου και θα σου φτιάξει το κέφι;

Το να δω ένα ηλιόλουστο πρωινό είναι αρκετό. Όπως επίσης το να ξέρω ότι η μέρα μου θα είναι γεμάτη από ευκαιρίες να νιώσω δημιουργική και παραγωγική.

Μετακομίζεις στην Αμερική και πρέπει να πάρεις μαζί σου μόνο 5 πράγματα. Ποια είναι αυτά;
Μετακομίζω στην Αμερική…τελεία! Τώρα! Χωρίς να πάρω τίποτα! (χαχα) Παρ’ όλα αυτά, θα πάρω σίγουρα τον υπολογιστή μου για να μπορώ να επικοινωνώ με όλους εδώ και τους σκληρούς δίσκους για να έχω όλες τις αναμνήσεις μου και κάποια αγαπημένα ρούχα και αξεσουάρ.The wedding talk:


Πας με ευχαρίστηση στους γάμους;

Όταν παντρεύονται αγαπημένα μου πρόσωπα, ναι.

Τι θα δεις σε έναν γάμο και θα ξέρεις ότι δεν θα περάσεις καλά;
Αυτό θα συμβεί όταν δω μια επιτηδευμένη ατμόσφαιρα προκειμένου να εντυπωσιαστούν οι καλεσμένοι.

Συμβουλεύεις κάτι τα νέα ζευγάρια;
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν συνταγές που να εξασφαλίζουν την ευτυχία. Απλώς να το ζούν, να το εκτιμούν, να το σέβονται και να το διεκδικούν.

Είχες από μικρή όνειρο να παντρευτείς;
Όχι ιδιαίτερα. Βέβαια μικρότερη είχα το όνειρο να κάνω νωρίς οικογένεια κάτι το οποίο μεγαλώνοντας όλο και αναβάλλεται!

Πώς είναι η τέλεια νύφη;
Απλά τέλεια! (χαχα)

Και ο τέλειος γαμπρός;
Αυτός που δεν επισκιάζει τη νύφη!

Διάβασε περισσότερα στο δεύτερο free press τεύχος του Yes I do που κυκλοφορεί!

READ more