Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Πάνος Βλάχος: Γιόρτασαν νωρίτερα την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου! [pic,video]

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και πολλά είναι τα ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που μετρούν αντίστροφα για εκείνη τη μέρα. Ανάμεσα τους και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με τον Πάνο Βλάχο. Αναμφισβήτητα οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πολλά συνεχίζουν να είναι full in love και ευτυχισμένοι μαζί.

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και απολαμβάνει κάθε στιγμή του έρωτά του είτε βρίσκεται στην Ελλάδα είτε στην Αμερική. Αυτή τη σεζόν μένουν και οι δύο στην Αθήνα, αφού η Ιωάννα είναι η οικοδέσποινα του “Bake off Greece”, δουλειά που την κάνει πολύ χαρούμενη, και ο Πάνος έχει αφοσιωθεί στα τραγούδια του και τις live εμφανίσεις. Μπορεί  οι δυο τους να μην μιλάνε για το όμορφο παραμύθι που ζουν, όμως οι κοινές εμφανίσεις τους προδίδουν το μικρό μυστικό τους.

Ενόψει της γιορτής των ερωτευμένων το ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο της πόλης και γεύτηκε τα γλυκά που έχουν δημιουργηθεί για του Αγίου Βαλεντίνου και θα σερβίρονται όλο το μήνα. Η μελαχρινή ηθοποιός μετά την παρουσίαση του παιχνιδιού ζαχαροπλαστικής χαίρεται να δοκιμάζει συνεχώς νέες γεύσεις, αφού τα γλυκά αποτελούν μία από τις αδυναμίες της.

Δες τα στιγμιότυπα από την έξοδό τους: 

Read More

And More