Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Πάνος Βλάχος: Τα καυτά φιλιά του ερωτευμένου ζευγαριού σε βραδινή του έξοδο! [pics]

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Πάνος Βλάχος: Τα καυτά φιλιά του ερωτευμένου ζευγαριού σε βραδινή του έξοδο! [pics] | tlife.gr

Τι και αν κυκλοφορούσαν συνεχώς φήμες περί χωρισμού, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος παραμένουν full in love! Το πολυσυζητημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz δεν σταματά τις κοινές εξόδους και σε κάθε εμφάνισή του διαψεύδει πανηγυρικά όλες τις φήμες και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς. Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, η Ιωάννα και ο Πάνος βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Μουζουράκης και ήταν άκρως διαχυτικοί ο ένας από τον άλλον!

Η νέα τους κοινή εμφάνιση τράβηξε όχι μόνο τα βλέμματα των θαμώνων του μαγαζιού αλλά και τα φλας του φωτογράφου, καθώς οι δυο τους δεν σταμάτησαν να χαμογελούν περιπαικτικά στον φακό. Η Ιωάννα και ο Πάνος μετά τη μικρή κρίση που πέρασαν στη σχέση τους – κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στις ΗΠΑ – επέστρεψαν στην Ελλάδα και έδωσαν μια ακόμη ευκαιρία στον μεγάλο τους έρωτα. Οι δυο τους στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε νέο επαγγελματικό βήμα και προχωρούν μαζί στη ζωή ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι!

Άλλωστε, οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι οι δυο τους ζουν έναν θυελλώδη έρωτα!

Τόσο οι κοινές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος όσο και το ταξίδι στη Ρώμη πριν μερικές εβδομάδες δείχνουν ότι οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται σε μια πολύ όμορφη και παραγωγική φάση της ζωής τους, κρατώντας την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή φωτογραφιών: Tv Kous Kous

READ more