Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Περήφανη για τον Πάνο Βλάχο! Στο πλευρό του ηθοποιού στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο (pics)

Στην Ελλάδα βρίσκονται από τον περασμένο Ιούλιο η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος. Το ερωτευμένο ζευγάρι άφησε για λίγο την Αμερική, όπου έμενε τα τελευταία χρόνια κυνηγώντας διάφορες δουλειές στην υποκριτική, και επέστρεψε στην Ελλάδα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του γοητευτικού ηθοποιού.

Πριν λίγο καιρό, ο Πάνος Βλάχος δέχθηκε πρόταση από τον Alpha προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στη νέα δραματική σειρά με τίτλο “Αγγελική“, την οποία αποδέχθηκε με χαρά. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι και το σίριαλ έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Παράλληλα με την υποκριτική, ο ίδιος ασχολείται με τη μουσική, αφού έχει εξαιρετική φωνή. Στο παρελθόν, μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει και το δικό του άλμπουμ, που είχε αγαπηθεί από τον κόσμο. 

Το βράδυ της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “Επτά λεπτά ψυχής“, στο οποίο ο Πάνος Βλάχος κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην εκδήλωση συνοδευόμενος από την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία δεν έκρυψε τη χαρά και την περηφάνια της για το νέο επαγγελματικό βήμα του συντρόφου της. 

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το όμορφο ζευγάρι πριν την έναρξη του ντοκιμαντέρ και εκείνοι πόζαραν χαμογελαστοί. Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και ο Μίλτος Πασχαλίδης με τη σύντροφό του, Ανθή

Δες τις φωτογραφίες:

Πάνος Βλάχος-Ιωάννα Τριανταφυλλίδου-Κώστας Χρηστίδης

.Ιωάννα Τριανταφυλλίδου-Μίλτος Πασχαλίδης με την σύντροφό του Ανθή

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More