Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Στο πλευρό του Πάνου Βλάχου μετά το χωρισμό! [pics,vid]

Πριν τρία χρόνια αποφάσισαν να αφήσουν την Ελλάδα και τους επιτυχημένους ρόλους του Χάρη και της Βασούλας στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και να ζήσουν το όνειρό τους στην Αμερική. Ο λόγος για τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που άνοιξαν τα «φτερά» τους και βρέθηκαν στην άλλη άκρη της γης για να ακολουθήσουν το όνειρό τους.

Και οι δυο κατάφεραν να πραγματοποιήσουν κάποιες ξεχωριστές συνεργασίες και να κάνουν σημαντικά βήματα στο χώρο της υποκριτικής και ταυτόχρονα να ζήσουν τον έρωτά τους στην Αμερική! Ωστόσο, το ειδύλλιο μεταξύ τους έληξε και οι δυο γνωστοί ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Γεγονός, όμως, που δεν τους εμποδίζει να κρατούν καλές σχέσεις και να στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε βήμα.

Αυτήν την περίοδο μάλιστα, και οι δυο βρίσκονται στην Ελλάδα με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να έχει αναλάβει την παρουσίαση του Bake Off στον Alpha και τον Πάνο Βλάχο να έχει ξεκινήσει εμφανίσεις στο Σταυρό του Νότου. Τη Δευτέρα ήταν το πρώτο του live και συνδυάστηκε με την παρουσίαση της νέας του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο “Μετά” που κυκλοφορεί από την Cobalt Music. Και φυσικά στο πλευρό του είχε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ανάμεσά σε αυτά, ήταν φυσικά και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του σε μια τόσο σημαντική στιγμή!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More