Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το ιδιαίτερο μήνυμα της ηθοποιού για την αξία της ευτυχίας!

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το ιδιαίτερο μήνυμα της ηθοποιού για την αξία της ευτυχίας! | tlife.gr

Ένα ξεχωριστό μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας, στις 20 Μαρτίου, θέλησε να στείλει στους διαδικτυακούς της φίλους η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια του Bake Off Greece στον Alpha, απολαμβάνει κάθε στιγμή της παραμονής της στην Ελλάδα και όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις ασχολείται με όσα την ευχαριστούν ή περνά ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους της.

Το απόγευμα της Τετάρτης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ευτυχίας θέλησε να στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα στους followers της τονίζοντας πως το πιο σημαντικό στη σημερινή εποχή είναι ο καθένας να βρει τι είναι αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο. Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στην ανάρτησή της έγραψε: “Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει και δεν μπορείς να προβλέψεις και να καθορίσεις τίποτα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φαντάζεσαι τι σημαίνει «ευτυχία» για σένα!

Και αν εξασκήσεις τη φαντασία σου και την κάνεις τόσο δυνατή ώστε να αντιστέκεται σε ότι σε απογοητεύει στην πραγματικότητα τότε σιγά σιγά θα αρχίσεις να δημιουργείς αυτόν τον κόσμο για σένα! Η τέχνη είναι δημιουργία και ο καθένας μας μπορεί να γίνει καλλιτέχνης δημιουργώντας τον κόσμο μέσα στον οποίο θα είναι ευτυχισμένος! Έναν καλύτερο κόσμο! Έναν κόσμο που θα είσαι περήφανος να ανήκεις! Έναν κόσμο που θα εμπνέει! Έναν κόσμο που θα χαρίζει απλόχερα την ευτυχία και στους άλλους! Έναν κόσμο που η καρδιά θα χτυπάει δυνατά από λαχτάρα, αγάπη, πάθος, γέλιο! Τα εχει πει καλύτερα η Laura Hollick αλλα είπα να μοιραστώ κάτι μαζί σας σήμερα.. η μόνη μέρα που είναι περιττό το «happy» .. International Day of Happiness!

Δες την φωτογραφία:

READ more