Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το σχόλιο του Πάνου Βλάχου στη φωτογραφία της και η απάντηση της!

Υπήρξαν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η γνωριμία τους έγινε στα τηλεοπτικά πλατό και η συνεργασία τους εξελίχθηκε σε έναν φλογερό έρωτα. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος έζησαν έναν μεγάλο έρωτα και δεν το έκρυψαν στιγμή. Μπορεί δημοσιεύματα να τους θέλουν ακόμα ζευγάρι, όμως κανένας δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύδει κάτι.

Η Ιωάννα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και φροντίζει να απολαμβάνει κάθε ομορφιά της χώρας μας. Από ένα ηλιοβασίλεμα μέχρι μια βόλτα στην γραφική Πλάκα, η ηθοποιός δεν αφήνει καμιά στιγμή να πάει χαμένη. Η παρουσίαση του “Bake off Greece” είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα της, αφού η μέχρι τώρα πορεία της εκεί έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

Από την άλλη πλευρά ο Πάνος Βλάχος ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί “Αιγαίο SOS” ενώ παράλληλα ασχολείται και με την άλλη του μεγάλη αγάπη, το τραγούδι. Πριν λίγο καιρό μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός παρουσίασε το νέο του άλμπουμ “Μετά”, το οποίο είναι αφιερωμένο στην Ιωάννα.

Πριν λίγες μέρες, η οικοδέσποινα του παιχνιδιού ζαχαροπλαστικής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο από την βόλτα της στην Αθήνα, όπου απεικονιζόταν το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο. Ο Πάνος σχολίασε την συγκεκριμένη φωτογραφία, γράφοντας: “Τρέχεις μαραθώνιο ?”. Η απάντηση της ηθοποιού;

Δες τη φωτογραφία και τα σχόλια των ηθοποιών:

Read More

And More