Ιωάννα Τζάνη: Η διάσημη Ελληνίδα hair stylist βραβεύτηκε με το πρώτο χρυσό βραβείο “Best Hair Collection of the year”! [pics]

Η διεθνούς φήμης hair stylist Ιωάννα Τζάνη βραβεύτηκε με το πρώτο χρυσό βραβείο “Best Hair Collection of the year”.

Το πρώτο χρυσό βραβείο “Best Hair Collection of the year” κέρδισε η διεθνούς φήμης hair stylist Ιωάννα Τζάνη επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά τη σημαντική πορεία της στο χώρο της κομμωτικής. Ο ίδιος ο Roberto Pissimiglia, Global Publicer & CEO του περιοδικού Estetica Magazine, βράβευσε την Ελληνίδα hair stylist για το άκρως πρωτοποριακό hair show που παρουσίασε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Quest star της λαμπερής βραδιάς ήταν η Αθηνά Χρυσαντίδου που έκλεψε τις εντυπώσεις με το χτένισμα και το make up δια χειρός Ιωάννας Τζάνη.

Χρήστος Λώλης-Αθηνά Χρυσαντίδου-Δώρος Παναγίδης-Ιωάννα Τζάνη

Η Ιωάννα ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με την τέχνη της κομμωτικής. Έχει συμμετάσχει σε πολλές μετεκπαιδεύσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και είναι επίσημο μέλος της C.M.C Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Κομμωτικής. Λαμβάνει μέρος ως κριτής σε παγκόσμιους διαγωνισμούς Hairstyle & Make up ενώ τα Show της έχουν παρουσιαστεί σε δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο όπως Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αγγλία, Ιταλία, Λετονία, Ουκρανία, Βουλγαρία,Γερμανία αλλά και Ελλάδα.

Ιωάννα Τζάνη-Βίκυ Κουλιανού

Ιωάννα Τζάνη-Χάρης Σιανίδης

Roberto Pissimiglia-Ιωάννα Τζάνη

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More