Site icon TLIFE

Ιωάννης Απέργης: Έγινε πατέρας για τρίτη φορά – Γέννησε η σύζυγός του, Κατερίνα Νικοδήμα

Πατέρας για τρίτη φορά έγινε ο Ιωάννης Απέργης και τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Ειδικότερα, ο αγαπημένος ηθοποιός απέκτησε ακόμα ένα παιδί με τη σύζυγό του, Κατερίνα Νικοδήμα και το γνωστοποίησε στους φίλους του με ένα βίντεο από το μαιευτήριο, στο οποίο ποζάρει με τον συνάδελφό του και νονό του μωρού, Πάνο Σταθακόπουλο.

«3η φορά πατέρας, η αγωνία ήταν ίδια!!!@katerinanikodima σε ευχαριστώ που υπάρχεις βασίλισσα μας!
Αυτή τη φορά χωρίς κορονοιό και χωρίς απαγορεύσεις όλη η οικογένεια μαζί και με τον νονό να περιμένουμε τον ερχομό του μικρού μας!!!
Να είναι καλά όλα τα παιδιά του κόσμου Παναγία μου!!!
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλο το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» και φυσικά τον διευθυντή μας τον ιατρό μας Αγγελή Σταυρόπουλο» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός που έχει παντρευτεί με τη σύζυγό του το 2020 έχει αποκτήσει ακόμα δύο αγοράκια. Έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε δημοφιλείς σειρές, όπως η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα και Αυτή η νύχτα μένει. 

 

 

 

 

 

© 2025 tlife.gr