Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Είχα φτάσει 100 κιλά και με έλεγαν μπούλη, αρκούδα, φάλαινα»

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε την Τρίτη 22/11 ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Μπέττυ Μαγγίρα, μεταξύ άλλων, μίλησε, για το μπούλινγκ που είχε βιώσει για τα κιλά του, αλλά και για την περίοδο που παρέμεινε μήνες σε κώμα όταν ήταν 6 ετών. 

«Η πίστη μου στον Θεό ξεκίνησα από την περιπέτεια με την υγεία μου. Ήταν 15 Αύγουστος ήμουν 10 ετών και χτύπησα. Δεν θυμάμαι πολλά, αλλά όταν ξύπνησα από το κώμα και είδα τη μάνα μου να κλαίει. Είναι τραυματικές εμπειρίες και για αυτούς που το ζουν και για τους υπόλοιπους», είπε αρχικά ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. 

Και συνέχισε: «Μου έδωσε μια δύναμη ότι υπάρχει κάποια μορφή δύναμης που δεν ήθελε να φύγω και με προσέχει και με προστατεύει. Έλενα στους γονείς μου πως είτε θα πεθάνω είτε θα μείνω φυτό. Μετά από όλα αυτά έχω ευαισθητοποιηθεί πολύ με το θέμα. Έχω φύγει από πρόβα γατί κάποια έβρισε τα Θεία, με εξοργίζει». 

Όσον αφορά το μπούλινγκ που δεχόταν σε νεαρή ηλικία για τα κιλά του, ο Γιάννης Αθανασόπουλος δήλωσε: «Μπορεί η εμφάνιση κάποιου να αλλάζει για πολλούς και διάφορους λόγους. Στην παιδική μου ηλικία ήμουν πολύ αδύναμος, δεν μπορούσε να απαντήσω στο μπούλινγκ που δεχόμουν. Αν είχα την προσωπικότητα που έχω σήμερα, δεν θα ήταν έτσι τα πράγματα. Είχα φτάσει 100 κιλά και με έλεγαν μπούλη, πατάτα, αρκούδα, φάλαινα, ήταν τραυματικό. Οι γονείς μου δεν μου είπαν κάτι εκείνη την περίοδο, γιατί ήξεραν ότι θα επιστρέψω στα κανονικά μου κιλά».

Read More

And More