Ιωάννης Αθανασόπουλος: Στο θέατρο με καλοκαιρινό look και μάσκα ο Γιάννος από τις Άγριες Μέλισσες! [pics]

Ο Γιώργος Νανούρης διασκεύασε για το θέατρο και σκηνοθέτησε «Το βιβλίο της Κατερίνας» του Αύγουστου Κορτώ, με την συγκλονιστική Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο. Η παράσταση που έχει διανύσει μια θριαμβευτική πορεία τα τελευταία τέσσερα χρόνια με κοινό και κριτικούς να την εξυμνούν, έχει κερδίσει συνολικά έξι θεατρικά βραβεία. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της διπολικής μητέρας του συγγραφέα.

Η Κατερίνα έχει μόλις αυτοκτονήσει και αρχίζει να αφηγείται την καταραμένη ζωή της. Φάρμακα, χάπια, σύζυγος και γιος, αγάπη και μίσος, ομοφυλοφιλία, αυτοσαρκασμός, χιούμορ ανακατεμένο με πόνο, στοργή μέσα από στριγγλιές, και απόπειρες αυτοκτονίας αποτελούν την χαοτική πραγματικότητα της ηρωίδας που παλεύει με τη διπολική διαταραχή και γραπώνεται από όποιον μπορεί, με αποτέλεσμα να παρασύρει μια ολόκληρη οικογένεια στη δίνη της αρρώστιας της.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα, το βράδυ της Τετάρτης 26 Αυγούστου, στο Κηποθέατρο Παπάγου. Ανάμεσα στο κοινό που απόλαυσε την Λένα Παπαληγούρα και τον Γιώργο Νανούρη επί σκηνής ήταν και ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο οποίος τους χάρισε το πιο θερμό του χειροκρότημα, ενώ στο τέλος τους επισκέφθηκε στα παρασκήνια για να τους συγχαρεί.

Ο Γιάννος από τις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1, μαυρισμένος από τις διακοπές του, με καλοκαιρινό look και φυσικά μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό, φωτογραφήθηκε με την ηθοποιό κι εμείς εξασφαλίσαμε σχετικά στιγμιότυπα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

 

Read More