Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στο Λονδίνο

Στο Λονδίνο ταξίδεψαν ο Ιωάννης Παπαζήσης και η σύντροφός του, Αναστασία Παντούση λίγες εβδομάδες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε χαλαρές στιγμές, δημοσιεύοντας στα social media φωτογραφίες από τις βόλτες του! Ο Ιωάννης Παπαζήσης είχε την ευκαιρία φέτος να γιορτάσει στο Λονδίνο τα γενέθλιά του.

Σε μια από τις βόλτες τους, η αγαπημένη του πρόσφερε τα γλυκά με το κερί των γενεθλίων σε μια αυθόρμητη στιγμή, όσο δίπλα τους ο πλανόδιος μουσικός έπαιζε το τραγούδι των γενεθλίων

«Σας ευχαριστω πολύ για τις ευχές σας…θα πιω τον κωλο μου για όλους σας….και του χρόνου», έγραψε ο Ιωάννης Παπαζήσης στο σχετικό βίντεο που δημοσίευσε για τα φετινά του γενέθλια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioannis Papazisis (@papazisisioannis)

Η Αναστασία Παντούση πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου και ρωτήθηκε για τον σύντροφό της, Ιωάννα Παπαζήση, με τον οποίο εκτός από ζευγάρι, ανήκουν και οι δύο στον χώρο της υποκριτικής.

«Δεν με φοβίζει ότι με τον σύντροφό μου κάνουμε την ίδια δουλειά, ίσα ίσα που περιμένω να δούμε μαζί κάποιο επεισόδιο για να ακούσω την κριτική του. Είμαι αγχωτικός τύπος ανθρώπου. Δεν απολαμβάνω δυστυχώς τη στιγμή. Έχω δοκιμάσει ψυχανάλυση, δεν μου πήγαινε», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το Ναυάγιο» στο Mega.

Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Δες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Λονδίνο:

Φωτογραφίες: instagram

Read More

And More