Ιωάννης Στρατάκης για την εμφάνιση στο Προεδρικό Μέγαρο: «Το μετάνιωσα – Δυο άτομα απείλησαν όταν θα με δείρουν»

O Ιωάννης Στρατάκης ένας από τους κορυφαίους Έλληνες βιολιστές και µέλος της Εθνικής Συµφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, ήταν αναμφισβήτητα το πρόσωπο της εβδομάδας που πέρασε, αφού η φωτογραφία του µε τη βερµούδα και τις σαγιονάρες κατά την είσοδό του στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου έγινε viral.

Ο ίδιος εξήγησε στο ένθετο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη τι ακριβώς συνέβη και αποκαλύπτει τις απειλές που δέχτηκε στα social media.

«Πρωτοείδα τι γίνεται τη Δευτέρα το πρωί. Κοιτώντας το e-mail µου, είδα στο Τwitter τη φωτογραφία µου να επαναλαμβάνεται µε κάθε είδους σχόλια. Οσο κι αν ήταν διασκεδαστικό, κάποια στιγμή άρχισε να µε τρομάζουν ο αριθμός και η ποιότητα των σχολίων. Δύο άτομα µε απειλούσαν ξεκάθαρα ότι θα µε δείρουν. Συνήθως αντιδρώ στα σχόλια, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν αντέδρασα. Φοβήθηκα και μπήκα σε σκέψεις», τονίζει ο βιρτουόζος βιολιστής.

O Ιωάννης Στρατάκης, μάλιστα, δεν διστάζει να πει ότι μετάνιωσε για τις ενδυματολογικές του επιλογές. Συγκεκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Μετάνιωσα για την εμφάνιση αυτή όταν µμπήκαν οι τσολιάδες της Προεδρικής Φρουράς. Οταν βλέπεις τα παλληκάρια και έχουν λιώσει από τη ζέστη και είναι, παρ’ όλα αυτά, ακίνητοι, νιώθεις ότι αυτή η εμφάνιση ήταν αταίριαστη μπροστά τους».

Read More

And More