Ιορδάνης Χασαπόπουλος: H εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του – «Μετά το έμφραγμα άλλαξα τη ζώη μου»

Μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από μερικά χρονιά ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον γιο του.

«Ο γιος μου είναι 28 ετών και ζει στην Αμερική. Ασχολείται με τα οικονομικά, ευτυχώς δεν ασχολείται με τη δημοσιογραφία, δεν ήθελα να τραβήξει αυτά που τραβάω εγώ. Μου λείπει πολύ γιατί τώρα με τον κορονοϊό έχει να έρθει δύο χρόνια και δεν μπορώ να πάω ούτε εγώ. Όταν έφυγε στο εξωτερικό είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ, αλλά μετά κατάλαβα ότι αυτό το πράγμα το ήθελε ο ίδιος, είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Ήμουν πολύ ανταγωνιστικός και αυτό το πλήρωσα με την υγεία μου. Η ανταγωνιστικότητα μου στοίχησε πάρα πολύ γιατί δεν πρόσεχα τον εαυτό μου. Τα τελευταία χρόνια, από το 2010 και μετά, κάναμε 24ωρε βάρδιες έξω από το Μαξίμου, χιόνιζε και εμείς περιμέναμε να τελειώσει η σύσκεψη. Είχα πάθει ένα μικρό έμφραγμα και δεν το είχα καταλάβει. Ένιωσα έναν πόνο, αλλά νόμιζα ότι ήταν οισοφαγικό. Μετά από αυτό έβαλα τη γυμναστική και το περπάτημα στη ζωή μου. Το κατάλαβα ένα μήνα μετά γιατί αρρώστησα και πήγα στο νοσοκομείο και τότε μου έκαναν τη διάγνωση του εμφράγματος και έκανε στεντ», αποκάλυψε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. 

Read More

And More