Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Αποκαλύπτει πρώτη φορά το διαζύγιό του μετά από 25 χρόνια γάμου

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος μας καλημερίζει κάθε πρωί με το «Κοινωνία Ώρα Mega» παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό OK! και την Μαρία Παπαϊωάννου. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πρώτη φορά ότι πήρε διαζύγιο μετά από 25 ολόκληρα χρόνια γάμου.

 «Έχω κάνει έναν γάμο που κράτησε 25 χρόνια. Έχω χωρίσει. Όταν όλη την ημέρα δουλεύεις και λείπεις από μια σχέση, ένα σπίτι, δεν είναι στο χέρι σου να αποτρέψεις έναν χωρισμό που ενδέχεται να έρθει. Ένας χωρισμός μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης πάντα πονάει» αποκαλύπτει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Από τον πολυετή γάμο του απέκτησε τον 29χρονο γιο του Στέλιο. «Ο γιος μου έφυγε στα 18 του να σπουδάσει στο εξωτερικό. Κάποια στιγμή γύρισε για τον στρατό και έμεινε να δουλέψει. Ο Στέλιος όμως είναι τελικά παιδί του εξωτερικού. Έτσι, πήρε την απόφαση να φύγει ξανά. Τότε ήταν που με βρήκε μεγάλη στενοχώρια γιατί πίστευα ότι θα ήταν εδώ, κοντά μου. Δεν είδα τον γιο μου να μεγαλώνει. Χάθηκαν στιγμές. Δεν ξέρω αν αναπληρώνονται αυτά τα χρόνια. Ευτυχώς όμως, ακόμα και το γεγονός ότι δεν με έβλεπε τόσο συχνά, το πήρε θετικά και κατάλαβε ότι στη ζωή πρέπει να αγωνίζεσαι γιατί δεν σου χαρίζεται τίποτα. Οπότε νομίζω ότι με τα χρόνια με δικαιολόγησε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει κάνει παράπονα».

Read More

And More