Ιωσήφ Μαρινάκης: Μιλάει πρώτη φορά για τον ερχομό του γιου του – «Είναι κάτι μαγικό»

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης τους τελευταίους μήνες ζει τον πιο όμορφο ρόλο της ζωής του, εκείνον της πατρότητας. Τον Απρίλη που μας πέρασε ο γνωστός ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύντροφός του έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι.

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης μίλησε για πρώτη φορά για τον γιο του στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» και τον Κωνσταντίνο Δέδε, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Είναι κάτι μαγικό. Όταν είσαι μέσα στη γέννα και βλέπεις μια ψυχή να βγαίνει εκείνη τη στιγμή, να εμφανίζεται ξαφνικά ένας άνθρωπος μπροστά σου, ένα ανθρωπάκι μικρό και ξέρεις ότι έχει βγει από σένα, είναι δικό σου, είναι από μέσα σου, δεν μπορώ να στο περιγράψω.

Δεν είμαι παιδάκι, το μωρό μού ήρθε σε μια μεγάλη ηλικία και είμαι πιο ώριμος, πιο κατασταλλαγμένος, νιώθεις την ευθύνη επί χίλια. Και λες εγώ γι’ αυτό το πλασματάκι είμαι υπεύθυνος για τα πάντα. Το εγώ σου φεύγει και πάει εκεί», είπε αρχικά ο Ιωσήφ Μαρινάκης.

 

Για τη νέα καθημερινότητα στο σπίτι, ο Ιωσήφ Μαρινάκης είπε: «Δεν κοιμόμαστε καθόλου. Είναι και η δουλειά παράλληλα που τρέχει και είσαι με το ένα πόδι εδώ και με το άλλο εκεί. Αλλά από την άλλη είσαι ευτυχισμένος γιατί κάνεις όλο αυτό που επιθυμείς».

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης ήθελε πολύ να γίνει πατέρας και να βιώσει αυτή την ευτυχία και το όνειρό του έγινε πραγματικότητα στις αρχές του 2023. Ο ηθοποιός ήσυχα και αθόρυβα δημιούργησε μια νέα σχέση μετά το διαζύγιο του από την Χρύσα Καλπάκη και η σύντροφός του έφερε στη ζωή πριν λίγους μήνες τον καρπό του έρωτά τους.

Ο γοητευτικός ηθοποιός μπόρεσε να κρατήσει τη νέα του σχέση, αλλά και την εγκυμοσύνη της συντρόφου του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εξίσου διακριτικά φρόντισε να μη γίνει γνωστή και η γέννηση του γιου του.

Read More

And More