Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη: Ο έρωτας με την πρώτη ματιά, οι δύο γάμοι και ο ξαφνικός χωρισμός μετά από 14 χρόνια

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε το πρωί της Πέμπτης (22/4) η είδηση του χωρισμού της Χρύσας Καλπάκη από τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Οι δυο τους υπήρξαν για 14 χρόνια μαζί και ερωτευμένοι, όμως δεν κατάφεραν να γεφυρώσουν το χάσμα που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους και έτσι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Με μια λιτή αλλά γεμάτη αγάπη δήλωση, η Χρύσα Καλπάκη επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους στην εκπομπή “Το Πρωινό: “Ναι, έχουμε χωρίσει. Υπάρχει όμως πολλή αγάπη. Ο Ιωσήφ θα είναι ο άνθρωπός μου για μια ζωή”. Από την αρχή της σχέσης τους μέχρι και το τέλος, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε να κρατήσει όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τόνους.

Η αρχή του ειδυλλίου τους σηματοδοτείται το 2007 σε ένα μπαρ στη Θεσσαλονίκη. Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη ένιωσαν αμοιβαία έλξη από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν οι ματιές τους και έτσι η γνωριμία ήταν επόμενο. Σε παλιότερη συνέντευξή τους στο περιοδικό ΟΚ! είχαν δηλώσει: 

“Αυτό που ένιωσα από το πρώτο δευτερόλεπτο που το βλέμμα μου διασταυρώθηκε με της Χρύσας ήταν μια απίστευτη έλξη. Δηλαδή και με γυρισμένη την πλάτη να ήμασταν, πιστεύω ότι θα ήθελα να φτάσω κοντά της. Ήταν σαν να με τραβούσε μαγνήτης”.

Και συνέχισε η Χρύσα: “Ήταν από εκείνα τα βράδια που δεν ήθελα με τίποτα να βγω από το σπίτι μου και οι φίλες μου με έπεισαν σχεδόν με το ζόρι να πάμε στο συγκεκριμένο μέρος. Μόλις τον είδα, ένιωσα αμέσως τη διάθεσή μου να αλλάζει. Αυτό που αισθάνθηκα εκείνη την ώρα, επειδή υπήρχε απόσταση μεταξύ μας, ήταν ότι έπρεπε να έρθουμε πιο κοντά. Ήταν σαν να με διαπερνούσε ηλεκτρικό ρεύμα”.

Ο έρωτας δεν άργησε να αναπτυχθεί ανάμεσά τους και πολύ γρήγορα δημιουργήθηκε η αγάπη. Τον Νοέμβριο του 2014 η Χρύσα Καλπάκη και ο Ιωσήφ Μαρινάκης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Μανχάταν, έχοντας μάρτυρες τους φίλους τους, Πάνο Σταυριανό και Νίκο Καρβέλα.

Δύο χρόνια μετά και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2016, το ζευγάρι παντρεύεται ενώπιον Θεού και ανθρώπων στα Χανιά με κουμπάρους τη Μελίνα Ασλανίδου, την Μαρία Κονίδη, τον Ζαχαρία Κουγιουμτζή, την Συλβάνα Ρίζου και την Νάνσυ Σπυράκου. Οι δυο τους γιόρτασαν την αγάπη τους, κάνοντας ένα μεγάλο πάρτι με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι δυο τους λατρεύουν τα ταξίδια και έτσι κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους επισκέφτηκαν δεκάδες μέρη του πλανήτη και έζησαν ξεχωριστές εμπειρίες. Ως ενεργοί χρήστες του Instagram, πολλές ήταν οι φορές που είχαν μοιραστεί κοινά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη μπορεί να έβαλαν μία τελεία στον γάμο τους, κλείνοντας έτσι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής τους, όμως η αγάπη τους θα παραμείνει αναλλοίωτη μέσα στο πέρασμα των χρόνων.

Φωτογραφίες: NDP/ Instagram

Read More

And More