Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη: Στη Μύκονο για την επέτειο του γάμου τους!

Την Τρίτη επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν στη Μύκονο η Χρύσα Καλπάκη και ο Ιωσήφ Μαρινάκης. Το αγαπημένο ζευγάρι που σαν σήμερα το 2016 είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με ένα παραδοσιακό γάμο στην Κρήτη, γιορτάζει την επέτειό του και είναι στα καλύτερά του.

Ο  γνωστός ηθοποιός και η κούκλα γυμνάστρια σύζυγός του είναι πολλά χρόνια μαζί και ευτυχισμένοι. Το 2014, οι δυο τους αποφάσισαν να παντρευτούν στο δημαρχείο του Μανχάταν σε ένα ταξίδι που έκαναν στην Αμερική και δυο χρόνια μετά έκαναν ένα τρικούβερτο γλέντι στη γενέτειρά τους, την Κρήτη.

Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι και φυσικά απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Και οι δυο τους άλλωστε αγαπούν πολύ την περιπέτεια και τα ταξίδια και δεν σταματούν να ανακαλύπτουν νέα μέρη. Πρόσφατα επισκέφτηκαν το Μεξικό και το Μαρακές, αλλά τώρα βρίσκονται στην Ελλάδα και στην κοσμοπολίτικη Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και την επέτειο του γάμου τους!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, τους τσάκωσε σε βραδινή τους βόλτα στα Ματογιάννια, όπου περπατούσαν πιασμένοι χέρι χέρι και έδειχναν να είναι full in love!

Με casual εμφάνιση στα στενά της Μυκόνου!

Read More

And More