Ιούλιος σημαίνει Εκλογές, αλλά και Εκλείψεις! Πώς θα επηρεαστεί πλανητικά η Νέα Δημοκρατία;

Ιούλιος. Μήνας εκλογών, αλλά και μήνας εκλείψεων. Νέα Δημοκρατία. Ίδρυση: 4 Οκτωβρίου 1974. Άρα, Ζυγός. Για να δούμε τι λένε τα άστρα…

2 Ιουλίου 2019, Ολική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο. Η οποία ανοίγει νέο κύκλο δραστηριοτήτων με συνεχόμενη άνοδο. Μετάφραση. Κερδίζει τις εκλογές και οι εξελίξεις είναι θετικές.

16 Ιουλίου 2019, Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω. Και τα “οικογενειακά”, τα εσωτερικά βρίσκονται στο επίκεντρο και υπό συζήτηση.

Ο Άρης βρίσκεται στο Λέοντα από τις 2 Ιουλίου και μετά, οι επαφές ευνοούνται, οι σχέσεις εξαργυρώνονται και ένα μεγάλο σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή. Μετάφραση: Είναι το σωστό timing για να γίνει πράξη ένα πρόγραμμα που στόχο έχει να βιώσει η χώρα καλύτερες μέρες. Τα άστρα προειδοποιούν όμως, πως καλό είναι τα πράγματα να αρχίσουν να γίνονται πράξη άμεσα. Υπάρχει περίπτωση φιλίες να γίνουν έχθρες, αλλά και ισχυρές αντιπαλότητες να μεταμορφωθούν σε δυνατές συμμαχίες.

Ο Ιούλιος, για τους Ζυγούς, για τη Νέα Δημοκρατία στην προκειμένη περίπτωση είναι ένας μήνας κατάκτησης στόχων. Αν και δεν παύουν να υπάρχουν εστίες έντασης, μιλάμε για έναν μήνα γεμάτο δραστηριότητα και για ένα χρονικό διάστημα όπου όπως όλα δείχνουν το χαρακτηρίζει η εκτίμηση από το περιβάλλον. Άρα;

Μήνας παραγωγικότητας, δημιουργικής ατμόσφαιρας, θετικής ενέργειας. Καλή διάθεση, ενέργεια, οι μηχανές στο φουλ και το ομαδικό έργο στα καλύτερά του και στα πιο ευνοούμενα. Νομίζω έγινα κατανοητή. Οι πλανητικές συγκυρίες ευνοούν. Αν και οι δυσκολίες πάντα θα υπάρχουν, οι επιρροές συγκλίνουν στο ότι το παρακάτω ανήκει στη Νέα Δημοκρατία.

Οι αστρολογικές προβλέψεις μιλάνε για πρόοδο σε ομαδικούς στόχους, για ανάγκη να ακολουθηθεί ένας μεγαλύτερος σκοπός και στόχος, μια πρόθεση για ένα συνολικά καλύτερο αύριο.

Οι Ζυγοί, λέει, τον Ιούλιο ανεβαίνουν στο υψηλότερο σκαλί της επιτυχίας, βλέπουν μακριά τον ορίζοντα, απολαμβάνουν τα επιτεύγματά τους και αυτό χάρη στην Ηλιακή έκλειψη και την Αφροδίτη στο δέκατο οίκο, δηλαδή της καριέρες. Δεν χρειάζεται καν να διαβάσεις between the lines. Η Νέα Δημοκρατία είναι Ζυγός, άρα όλα τα παραπάνω την αφορούν, αν προσπαθήσουμε να κάνουμε τον παραλληλισμό. Είναι η εποχή που οι Ζυγοί αφήνουν το σημάδι τους στον κόσμο μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

Γενικά οι εκλείψεις σηματοδοτούν αλλαγές συνήθως. Κι αν όλα τα παραπάνω τα συνδυάσουμε με την πρόβλεψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Ιχθύς με ωροσκόπο Ιχθύ, τότε το συμπέρασμα είναι σαφές. Μιας και η πρώτη έκλειψη του Ιουλίου, που συμβαίνει στις 2/7 και επηρεάζει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα προσφέρει τους Ιχθείς δημιουργικότητα και την ώθηση για κάτι καινούριο. Η Νέα Σελήνη καθώς και η Έκλειψη σηματοδοτούν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη το άνοιγμα ενός σημαντικού νέου κεφαλαίου. Ανοίγει μια περίοδος για εκείνον όπου αναλαμβάνει ευθύνες σημαντικές και παράλληλα έχει την ευκαιρία, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις, να πραγματώσει ένα μεγάλο του όνειρο. Αυτό βέβαια προϋποθέτει σκληρή δουλειά. Το σίγουρο όμως είναι πως από εδώ και στο εξής, οι Ιχθείς θα έχουν σημαντικές εξελίξεις στη ζωή τους που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία τους από εδώ και περά. Κι αν όλα τα παραπάνω δεν περιγράφουν τη θέση του Πρωθυπουργού, τότε τι;

Η Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο των Ζυγών, φέρνει μια σημαντική αλλαγή και στα θέματα σπιτιού, για να επανέλθουμε στα της Νέας Δημοκρατίας. Μετακόμιση δηλαδή. Προς τα πού; Προς το Μέγαρο Μαξίμου ίσως;

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι πλανήτες βοηθάνε να προχωρήσουν τα πράγματα μπροστά, ένα κόμμα που “γεννήθηκε” κάτω από την επιρροή του Ζυγού. Ανανέωση, αλλά και νέες υποχρεώσεις που δημιουργούνται από δυναμικές αποφάσεις.

Εκλογές στις 7 Ιουλίου, υπό την επιρροή της Έκλειψης Ηλίου που βοηθάει να βρεθούν λύσεις σε αδιέξοδα, λύσεις σε προβλήματα και δίνει μια ανάσα. Αφορά άμεσα τους Ζυγούς, το ίδιο και η Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, στις 17 Ιουλίου, όπου τα αποτελέσματα των εκλογών θα είναι δεδομένα και η Νέα Δημοκρατία (ως Ζυγός) στο προσκήνιο, πρωταγωνίστρια πολιτικών εξελίξεων. Η αστρολογική ατζέντα υπαγορεύει προσαρμογές που πρέπει να γίνουν από το κράτος και αλλαγές που έχουν να κάνουν με την εθνική οικονομία. Η πρόκληση μεγάλη!

Καταλήγοντας, τα άστρα μιλάνε για ένα ισχυρό νέο ξεκίνημα. Οι πλανήτες ευνοούν τη Νέα Δημοκρατία και το timing μιλάει για εκπλήρωση, για ευθυγράμμιση με τους πραγματικούς στόχους.

Ανοίγει χώρος για το καινούριο, “καθαρίζει” κάτι, εξελίσσεται κάτι άλλο και ο μεγάλος στόχος επιτυγχάνεται. Τα νέα ξεκινήματα που προμηνύουν τα άστρα έχουν πίεση, δεν αφήνουν περιθώριο λάθους, αυτός όμως είναι ξεκάθαρα ένας παραγωγικότατος συνδυασμός. Ο Ιούλιος διαθέτει την πιο μεταμορφωτική στιγμή. Τα πράγματα αλλάζουν ριζικά σε ένα βαθύ και θεμελιώδες επίπεδο. Το τοπίο ξεκαθαρίζει.