Ήπειρος: Κόρη γνωστού δικηγόρου η φίλη του μακελάρη που έβρασε τον φίλο του!

Καταπέλτης είναι το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 25χρονη φίλη του μακελάρη, που έβρασε και τεμάχισε τον φίλο του, στις Κεραμάτες της Άρτας. Σύμφωνα με αυτό, ο μακελάρης που ήδη έχει προφυλακιστεί μετά την ομολογία του, χρειάστηκε ώρες για να τεμαχίσει το πτώμα και είχε τη βοήθεια της 25χρονης, για να φέρει σε πέρας, το φρικιαστικό του έργο.

Η 25χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της στον ανακριτή της Άρτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη, που είναι γόνος εύπορης οικογένειας – είναι κόρη γνωστού δικηγόρου της Άρτας – απολογούμενη επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και ισχυρίστηκε, ότι εγκατέλειψε το σπίτι όπου έγινε ο φόνος, αφού προηγουμένως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν, ότι η κατηγορουμένη πρέπει να κριθεί προσωρινά κρατούμενη. Νομικοί κύκλοι υποστηρίζουν, ότι η απόφαση περί προφυλάκισης στηρίχθηκε κυρίως στα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε ο καθηγητής Ιατροδικαστικής, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, που διενήργησε εργαστηριακή εξέταση στα αποκομμένα μέλη.

Διάβασε περισσόετρα στο newsit

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164