Site icon TLIFE

Ηράκλειο:”Έμενε στο σπίτι μας, μεθούσε, με χτυπούσε και με βίαζε”!

Μόλις 4 μήνες “γλίτωσε” σε σχέση με την ποινή που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα ένας 68χρονος, ο οποίος αφού δολοφόνησε 50χρονη με την οποία διατηρούσε σχέση, εγκαταστάθηκε με το “έτσι θέλω” στο σπίτι 39χρονης φίλης της, με νοητικά προβλήματα την οποία βίαζε!

Ο 68χρονος, που είναι ήδη έγκλειστος, και είχε “πρωταγωνιστήσει” σε υπόθεση φρικιαστικής δολοφονίας, το 2007, εμφανίστηκε στο Δικαστήριο αρνούμενος το βιασμό. Το Δικαστήριο, ωστόσο, δεν πείστηκε και τον αθώωσε μόνο για τις κατηγορίες της απειλής και της εξύβρισης, επιβάλλοντάς του πονή κάθειρξης έξι ετών και δύο μηνών, περιορισμένης, δηλαδή, κατά τέσσερις μήνες, σε σχέση με την πρωτοδική απόφαση.

Η 39χρονη γυναίκα είπε στο Δικαστήριο ότι όταν ο 68χρονος ήταν μεθυσμένος, επιθετικός, την έβριζε, την απειλούσε, ενώ την είχε χτυπήσει και δύο φορές. Για το θέμα του βιασμού, είπε πως δεχόταν τη συνεύρεση γιατί τον φοβόταν. Εκείνος την επόμενη ημέρα της ζητούσε συγνώμη, προφασιζόμενος ότι δε θυμόταν τί είχε κάνει.

Το καλοκαίρι του 2005 ο 68χρονος “ξέφυγε” ακόμα περισσότερο. Πέταξε έξω από το σπίτι τις ιδιοκτήτριες και έμεινε μόνος του! Ένας ξάδελφος της 39χρονης που τη φιλοξένησε, μαζί με τη μητέρα της, βοήθησε να υποβάλλουν μήνυση κατά του “εισβολέα”, ο οποίος και μπήκε στη φυλακή.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

© 2024 tlife.gr