Ηρακλής Τσουζίνοφ: Παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είναι σε σχέση με τη Μαρινέλα Ζύλα

Καλεσμένος στη “Φωλιά των Κου-Κου” βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο νικητής του GNTM Ηρακλής Τσουζίνοφ. Το νεαρό μοντέλο μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο ίδιος όλη την αναγνωρισιμότητα που έχει κερδίσει από το παιχνίδι. Ακόμα, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή και για πρώτη φορά παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι σε σχέση με την πρώην συμπαίκτριά του Μαρινέλα Ζύλα. 

«Πλέον δεν κρυβόμαστε με την Μαρινέλα, κάνουμε ότι θέλουμε και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Θα την φιλήσω έξω, γιατί πραγματικά δεν θέλουμε να κρύψουμε κάτι. Ισχύει ότι αν το λέγαμε από την αρχή δεν θα υπήρχε αυτό το κυνήγι. Ακόμη υπάρχει το σασπένς ο κόσμος θέλει να μάθει αν είμαστε μαζί, τραβάνε με τα κινητά φωτογραφίες.

Σκέφτεσαι ότι είσαι με έναν άνθρωπο που δεν κομπλάρει και μπορεί να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα, δύο μυαλά καλύτερα από ένα. Όταν την είδα ότι γίνει θα γίνει, είπα πολύ όμορφη κοπέλα και λέω εντάξει όπως κάτσει εγώ θα είμαι ο εαυτός μου. Με την Μαρινέλα γίναμε ζευγάρι μετά το GNTM, δεν ήξερα τι γίνεται ήμουν πολύ μπερδεμένος ήμουν σε ένα πειραματικό στάδιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Read More

And More