Ηρακλής Τσουζίνοφ: Τι θα κάνει τα χρήματα που κέρδισε στο GNTM – “Δεν περίμενα να νικήσω”

«Δεν περίμενα να είμαι εγώ ο νικητής του “GNTM”», δηλώνει στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη  ο φετινός νικητής του τηλεοπτικού παιχνιδιού μόδας του Star, Ηρακλής Τσουζίνοφ!

 Το όμορφο μοντέλο, που εντυπωσίασε τη Βίκυ Καγιά, τον Αγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό, πήρε το απόλυτο 40άρι από τους κριτές και δηλώνει ιδιαίτερα ευτυχής για την επιτυχία του. «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου», αναφέρει, ενώ όσον αφορά το έπαθλο των 50.000 ευρώ αποκαλύπτει ότι είναι νωρίς για να δει τι θα κάνει τα χρήματα. Ωστόσο, θέλει να βοηθήσει. «Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω τα χρήματα, σίγουρα όμως θέλω να βοηθήσω».

 

Από την έναρξη κιόλας του φετινού «GNTM», όπου για πρώτη φορά συμμετείχαν και άντρες μοντέλα, το πρόσωπο που συζητήθηκε πάρα πολύ ήταν ο 20χρονος Ηρακλής! Με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννημένος στη Γερμανία και μεγαλωμένος στην Ελλάδα από 8 ετών, έδειξε από την αρχή ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Με το αφοπλιστικό του χαμόγελο, τα γαλάζια μάτια του και την άνεσή του με τον φακό, είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνταν για να φτάσει στον τελικό. Μια άτυχη στιγμή τον «έβγαλε» από το παιχνίδι, ωστόσο μετά την επιστροφή του -επελέγη από τους εκπροσώπους του βρετανικού πρακτορείου μοντέλων Elite- ανέβασε στροφές και αφήνοντας πίσω τους εξίσου εντυπωσιακούς φιναλίστ, την Παρασκευή Κερασιώτη και τον Ανδρέα Αθανασόπουλο, έκοψε πρώτος το νήμα, κερδίζοντας το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, ένα διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite Models στο Λονδίνο, ένα αυτοκίνητο και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ.

 

 

Read More

And More