Irene Angelopoulos: Η Ελληνίδα σχεδιάστρια που μάγεψε το Παρίσι και έντυσε την Roselyn Sanchez στα Grammy!

Είναι μια από τις πιο σημαντικές παρουσίες στο χώρο της μόδας και η μόνη Ελληνίδα που συμμετείχε φέτος στην εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Ο λόγος για την Irene Angelopoulos, την βραβευμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια που τα τρία τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει τον χώρο της μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό και μάγεψε το Παρίσι, αλλά και το Las Vegas.

Πριν λίγο καιρό, η Irene Angelopoulos κατάφερε να παρουσιάσει τη νέα της haute couture συλλογή στη φετινή Εβδομάδα μόδας του Παρισιού, δίνοντας ελληνική ενέργεια στην πόλη της φωτός. Η σχεδιάστρια στάθηκε επάξια ανάμεσα σε διεθνείς οίκους μόδας, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και κλέβοντας τις εντυπώσεις με δημιουργίες υψηλής ραπτικής, σε ένα μοναδικό show που παραχώρησε στο ιστορικό ξενοδοχείο Ritz Vendome. Εκεί είχε βρεθεί φυσικά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, φορώντας μια δημιουργία της γνωστής σχεδιάστριας.

Ωστόσο, η πορεία της δεν σταματά εκεί, καθώς φαίνεται να έχει κατακτήσει και τον χώρο των διεθνών celebrities! Η διάσημη Πορτορικανή ηθοποιός Roselyn Sanchez επέλεξε για την παρουσίαση των φετινών βραβείων Grammy στο Las Vegas μια δημιουργία υψηλής ραπτικής της Irene Angelopoulos. Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, πως παρόλο που μαζί με την Roselyn Sanchez στην παρουσίαση ήταν ο Ricky Martin και η Paz Vega, η τουαλέτα της Πορτορικανής ηθοποιού έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η υπέροχη τουαλέτα της Roselyn Sanchez της Ελληνίδας σχεδιάστριας Irene Angelopoulos, είχε ροζ πούπουλα στο επάνω μέρος και μία ονειρική ουρά σε αποχρώσεις ροζ ασημί.

Εκτός από το εξωτερικό, όμως, η Irene Aggelopoulos έχει ντύσει και μερικές από τις σταρ της ελληνικής τηλεόρασης. Ανάμεσά τους είναι η Δέσποινα Βανδή, η Ελένη Φουρέιρα, η Μελίνα Ασλανίδου και η Χριστίνα Μπόμπα.

Η Irene Aggelopoulos στο Παρίσι!

Χριστίνα Μπόμπα

Ελένη Φουρέιρα

Δέσποινα Βανδή

Μελίνα Ασλανίδου

Και η λίστα με τις Celebrities συνεχίζεται!

 

Read More

And More