Ιρίνα Σάικ: Είναι συνεχώς στο πλευρό του Τομ Μπρέιντι – «Τον βοηθά πολύ με το άγχος του»

Όλα δείχνουν πως η Ιρίνα Σάικ και ο Τομ Μπρέιντι είναι το νέο hot ζευγάρι της διεθνούς showbiz. Το πασίγνωστο μοντέλο και ο διάσημος ποδοσφαιριστής του αμερικάνικου ποδοσφαίρου έχουν έρθει αρκετά κοντά το τελευταίο διάστημα.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί πριν λίγους μήνες στον ίδιο γάμο στη Σαρδηνία, με τα δημοσιεύματα να μιλάνε για έντονο φλερτ ανάμεσα στην Ιρίνα Σάικ και τον Τομ Μπρέιντι.

Όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της στην Page Six, ο Τομ Μπρέιντι είναι «ο άνδρας των ονείρων της, λατρεύει να βγαίνει μαζί του, κάπως έτσι ονειρευόταν να είναι».

Ενώ η νέα σεζόν στο NFL ξεκινά, το άγχος του παίκτη βρίσκεται στο αποκορύφωμά του, με την Ιρίνα Σάικ να είναι συνεχώς στο πλευρό του και να τον στηρίζει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, το μοντέλο προσπαθεί να τον ανεβάσει ψυχολογικά, καθώς ο Τομ Μπρέιντι έχει συμβιβαστεί πλέον με την ιδέα ότι δεν θα επιστρέψει ξανά στα γήπεδα κι αγχώνεται για το τι θα κάνει από εδώ και στο εξής.

Πηγή από το περιβάλλον του ανέφερε πως: «ο Τομ αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο του για να οικοδομήσει τη σχέση τους σωστά και να την κάνει κάτι ξεχωριστό».

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Ιρίνα βοηθάει πολύ τον Τομ με το άγχος του, καθώς αυτή την εποχή τέτοιες ημέρες, θα ετοιμαζόταν να μπει στο γήπεδο. Η νέα του σχέση πηγαίνει καλά για πολλούς λόγους, αλλά ένας βασικός λόγος είναι ότι του παίρνει το μυαλό από το γήπεδο».

«Του λείπει το NFL, του λείπει να παίζει, αλλά δεν γυρίζει πίσω και χάρη στην Ιρίνα, η προσοχή του μπορεί να στραφεί σε αυτή και να αξιοποιήσει τον χρόνο του επενδύοντας στη σχέση τους. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά και του αρέσει το πώς ήρθε στη ζωή του την καλύτερη στιγμή. Λατρεύει κάθε λεπτό μαζί της και περιμένει τα επόμενα βήματα», εξήγησε η ίδια πηγή.

Read More

And More