Ιρίνα Σάικ: Η δωρεά και η έκκληση στους followers της για να βοηθήσουν τα θύματα στην Ουκρανία

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία και τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει εκεί μετά την εισβολή της Ρωσίας.  

Από εκείνη την ημέρα πολλοί καλλιτέχνες, αλλά και πρόσωπα παγκοσμίου φήμης εκφράζουν τη αλληλεγγύη τους στον ουκρανικό λαό και ζητούν να σταματήσει η εισβολή.  Αρκετοί από αυτούς μάλιστα, κάνουν δωρεές και προσπαθούν να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια για τα θύματα του πολέμου.

Μεταξύ αυτών και η Ρωσίδα καλλονή, Ιρίνα Σάικ, η οποία μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζητά να σταματήσει ο πόλεμος ενώ ζητά από τους followers της να προσφέρουν δωρεές για να βοηθήσουν.

«Όχι στον πόλεμο. Θα κάνω δωρεά στην Unicef και στον Ερυθρό Σταυρό της Ουκρανίας», γράφει το μοντέλο ζητώντας από τους followers της να βοηθήσουν όλοι μέσω των links που μοιράζεται από το stories της κάνοντας δωρεές. «Δώστε ό,τι μπορείτε. Προσεύχομαι για ειρήνη», έγραψε στο μήνυμα που θέλησε να στείλει η Ιρίνα Σάικ μέσα από ανάρτησή της με το σύμβολο της ειρήνης.

Βλέποντας τις εικόνες των ανθρώπων στην Ουκρανία κάνουν τον γύρο του κόσμου γράφει στα Instagram stories της: «Είναι τρομερό. Σας παρακαλώ προσφέρετε έστω ένα δολάριο. Πώς μπορούμε να κοιμόμαστε, να δουλεύουμε και να λειτουργούμε όταν συμβαίνει αυτό;»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk)

Read More

And More