Irina Shayk: Απανωτά τα χτυπήματα! Η απιστία του Ronaldo και το ραντεβού του Cooper με την Campbell!

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα της Ιrina Shayk …Όσο ακούγονται φήμες πως η σχέση της με τον Bradley Cooper περνά τεράστια κρίση, μια συνέντευξη του μοντέλου Amal Saber, έρχεται να την ταράξει ακόμη περισσότερο κι έχει και… συνέχεια!

Συγκεκριμένα το 26χρονο μοντέλο, δίνει συνέντευξη στο ισπανικό περιοδικό Intervieu και υποστηρίζει πως ο Ronaldo απάτησε μαζί της τη Ρωσίδα καλλονή. Οι αποκαλύψεις είναι γαργαλιστικές, αφού Ronaldo και Αmal έκαναν σεξ με την Irina στο κομοδίνο και όσο ήταν σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή… Η Amal δήλωσε: “Βρεθήκαμε στο εστιατόριο Banloo. Ήμουν λίγο μεθυσμένη, αλλά θυμάμαι το σπίτι σκοτεινό, μαύρο και γκρι. Μπήκαμε στην κρεβατοκάμαρα, όπου υπήρχε μια τεράστια τηλεόραση και μια φωτογραφία της Irina στο κομοδίνο. Ήπιαμε σαμπάνια με γεύση πεπόνι και μείναμε μαζί ως τις 5 το πρωί”.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως όταν χώρισε ο Ronaldo από την Ιrina, την μπλόκαρε από το κινητό του τηλέφωνο. Kαι δεν τελειώνουν εδώ τα προβλήματα της Irina…

Eκεί που η καλλονή πίστευε πως η σχέση της με τον Bradley θα είχε happy end, ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τον ηθοποιό με τη Naomi Campbell σε γνωστό εστιατόριο…Τι να συμβαίνει άραγε; Ακόμη και οι θεές έχουν τα προβλήματά τους!

Read More

And More