Ηρώ Κυριακάκη: Σπάνια φωτογραφία της ηθοποιού σήμερα – «Θεωρούσαν ότι έχει φύγει από τη ζωή»

Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρεται στην ηθοποιό Ηρώ Κυριακάκη, η οποία βρέθηκε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στην ανάρτησή του, η ηθοποιός η οποία έπαιξε στην ταινία «Κόκκινα Φανάρια» με τον ρόλο της «Κατερίνας» είναι καλά στην υγεία της, με αρκετούς μάλιστα να θεωρούν τα τελευταία χρόνια πως η Ηρώ Κυριακάκη δεν βρίσκεται στη ζωή.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την Ηρώ Κυριακάκη

«Όταν οι ηθοποιοί μας της παλιότερης γενιάς έρχονται στο Σωματείο μας δεν είναι μόνο τιμή είναι και μεγάλο κέρδος για όλους μας. Μας δίνουν τα φώτα τους, την λάμψη τους και την αγάπη για το σινάφι μας. Η εμβληματική φιγούρα της σπουδαίας Ηρώς Κυριακάκη ως Κατερίνα από τα Κόκκινα Φανάρια δεν μπορεί από κανέναν να ξεχαστεί. Οι ρόλοι της στο Θέατρο Τέχνης όπου ήταν στέλεχος αξέχαστοι.

Σήμερα στα 91 της, γεμάτη σοφία και πολυταξιδεμένη έχει τόσα να μας αφηγηθεί…Χαίρομαι που την γνώρισα από τα νεανικά μου χρόνια μιας και είναι εξ αγχιστείας συγγενής μου και χαίρομαι που την έχουμε ξανά στο Σωματείο μας. Πολλοί κακώς θεωρούσαν ότι έχει φύγει από την ζωή, όμως η Ηρώ είναι γερή και δυνατή κοντά μας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Read More

And More