Ηρώ Σαΐα: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Σταύρο Ξαρχάκο

Η Ηρώ Σαΐα παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και τη Ζωή Κρονάκη.

Η ερμηνεύτρια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην… ιδιαίτερη γνωριμία με τον σύζυγό της, Σταύρο Ξαρχάκο, αλλά και στην μεγάλη διαφορά ηλικία που έχουν.

«Όταν γνωριστήκαμε δεν συνέβη κάτι, δεν υπήρξε καμία σχέση, ακριβώς το αντίθετο μάλιστα, δεν ήταν μία ευτυχής συνάντηση. Μου έκανε κάποιες παρατηρήσεις με πολύ άσχημο τρόπο, μου λέει νανούρισμα λες έτσι θα νανουρίζεις τα παιδιά σου; Εμένα μου έπεσε πάρα πολύ βαρύ αυτό αλλά μετά η τύχη τα έφερε και ξανασυναντηθήκαμε», σημείωσε αρχικά η ερμηνεύτρια. 

«Ο Σταύρος δεν μου είχε βγάλει καθόλου το αίσθημα της οικογένειας και των παιδιών. Ήταν μια σχέση τρελή και ο ίδιος μάλιστα πολλές φορές την χαρακτήριζε ως πυρετό και λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχουμε, δεν νομίζω ούτε στο δικό του το μυαλό να πήγε το θέμα της οικογένειας», συμπλήρωσε η Ηρώ Σαΐα. 

Όσον αφορά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της, Σταύρο Ξαρχάκο, υποστήριξε: «Μια τέτοια σχέση με διαφορά ηλικίας είναι λίγο περίεργη οπότε θα κινήσει και σχόλια και ανησυχίες για τους δικούς σου ανθρώπους, είναι στα πλαίσια του λογικού».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα.

Read More

And More