Ηρώ Σαΐα για Σταύρο Ξαρχάκο: Η γνωριμία, η διαφορά ηλικίας και η μητρότητα – «Μετά τα παιδιά δυνάμωσα»

Για τον Σταύρο Ξαρχάκο, αλλά και τα δίδυμα παιδιά τους, μίλησε η Ηρώ Σαΐα στην εκπομπή, Μαμά – δες και στη Ζωή Κρονάκη.

«Όταν γνωριστήκαμε, αρχικά ήταν μια σχέση τρελή. Ο ίδιος με χαρακτήριζε ως πυρετό κάποιες φορές. Λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που έχουμε, δεν νομίζω πως στο δικό του μυαλό, όπως και στο δικό μου, υπήρχε το ενδεχόμενο να αποκτήσουμε παιδιά. Πέρασαν και αρκετά χρόνια μέσα στη σχέση μας για να φτάσουμε να πούμε ότι θα κάνουμε οικογένεια», ανέφερε αρχικά η γνωστή μουσικός.

Στη συνέχεια η Ηρώ Σαΐα πρόσθεσε για την σχέση της με τον Σταύρο Ξαρχάκο: «Αυτό ήρθε με τον χρόνο και με το δέσιμο μεταξύ μας και με το γεγονός πως βλέπαμε ότι παρά τις μεγάλες διαφορές μας, έχουμε το σημαντικότερο που είναι η αγάπη».

Για τα κακόβουλα σχόλια που έφταναν στα αυτιά της: «Υπήρξαν κακόβουλα σχόλια, αλλά ξέρεις ότι θα υπάρξουν κι αυτά. Μια σχέση τέτοια σχέση με έναν τέτοιο τρόπο είναι λίγο περίεργη, οπότε θα κινήσει και κάποια σχόλια, όπως και κάποιες ανησυχίες για τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι όλα στα πλαίσια του λογικού», είπε η Ηρώ Σαΐα.

Ενώ παραδέχτηκε για την μητρότητα: «Από τα παιδιά μου και μετά δυνάμωσα. Παλιότερα ήμουν πιο ευάλωτη στο κακό σχόλιο, στην κακή κριτική. Τώρα δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά».

Read More

And More