Ηρώ Σαΐα: Γιόρτασε την επέτειό της με τον Σταύρο Ξαρχάκο με μια ζωγραφιά – «Υγεία να έχουμε μαέστρο»

Δεκαπέντε χρόνια κοινής πορείας συμπληρώνονται σήμερα για τον Στάυρο Ξαρχάκο και την Ηρώ Σαΐα.

Το ζευγάρι που είναι μαζί 1,5 δεκαετία και παντρεύτηκε πριν 7,5 χρόνια σε μια σεμνή και ρομαντική τελετή που έλαβε χώρα στη Βάρκιζα, έχει αποδείξει πως ο έρωτάς του παραμένει αναλλοίωτος στον χρόνο. Μάλιστα, τα δυο παιδιά που έχουν αποκτήσει, τα οποία σήμερα είναι 6 ετών αποτελούν την επισφράγιση της αγάπης τους.

Όλα αυτά τα χρόνια, τόσο ο Σταύρος Ξαρχάκος όσο και η Ηρώ Σαΐα φροντίζουν να στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο χωρίς να προκαλούν τα Μέσα με την προσωπική τους ζωή παρά μόνο με τη δουλειά τους.

Σήμερα όμως, με αφορμή τη συμπλήρωση των 15 χρόνων της σχέσης τους η Ηρώ Σαΐα προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η ερμηνεύτρια δημοσίευσε μια ζωγραφιά που έφτιαξε το ένα από τα δυο τους παιδιά αλλά και μια κοινή της φωτογραφία από το παρελθόν με τον Σταύρο Ξαρχάκο και έγραψε, 

«Ακριβώς 15 χρόνια μαζί και ακριβώς 7,5 χρόνια γάμου σήμερα και η ζωγραφιά αυτή είναι η κατάληξη. Υγεία να έχουμε μαέστρο , να παίρνουμε δύναμη από τις ομορφιές , να αντέχουμε».

Read More

And More