Ήρθε μια κοπέλα και μου όρμησε” – Πώς δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα η Ελένη Χατζίδου;

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έχει πέσει σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις η τραγουδίστρια. Όπως αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου σε συνέντευξη της στο περιοδικό YOU, βίωσε τη σεξουαλική παρενόχληση από εκπροσώπους και των δύο φύλων.

“Μια φορά στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη ήρθε μία κοπέλα και μου όρμησε. Ήμουν, στην τουαλέτα, μπήκε, με στρίμωξε πολύ άσχημα στη λεκάνη και με πίεσε προκειμένου να με φιλήσει. Μόνο που δεν με έδειρε, αν και με πόνεσε πολύ. Είχαν γυρίσει τα μάτια της. Άρχισα να φωνάζω και τη μάζεψαν. Ο τρόπος που σε προσεγγίζει κάποιοες έχει σημασία. Αν έρθει και με φλερτάρει μία κοπέλα ευγενικά, θα κολακευτώ”, περιγράφει η τραγουδίστρια.

Η ίδια θυμάται το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης από άνδρα που δέχθηκε στην αρχή της καριέρας της: “Ήταν διευθυντής δισκογραφικής εταιρείας. Είχαμε βγει για επαγγελματικό δείπνο και όταν στο τέλος τον ρώτησα τι θα γίνει με τη δουλειά μου είπε πως δεν είναι μόνο αυτό αλλά χρειάζονται και κάποια άλλα πράγματα πρώτα. Είπα απλώς καληνύχτα και έφυγα”, δηλώνει η Ελένη Χατζίδου.

Η τραγουδίστρια αναφέρεται και στον πρόσφατο χωρισμό της από τον ιδιοκτήτη ταξί Γιώργο Τσούνη και αποκαλύπτει πως δεν έκλαψε μετά το τέλος της σχέσης τους: “Ίσα – ίσα μου έφυγε ένα βάρος και η πίεση που ένιωθα”, αποκαλύπτει και συμπληρώνει: “Πήγα σε ψυχολόγο για το χωρισμό μου προκειμένου να οχυρωθώ σχετικά με όλα αυτά που θα ακολουθούσαν , γιατί είμαι πολύ ευαίσθητη. Παλαιότερα πάθαινα κρίσεις πανικού και τότε είχα φτάσει στο σημείο να δικαιολογώ εκείνους που αυτοκτονούν. Δεν θέλω να φαίνομαι ευάλωτη γιατί οι κακοί άνθρωποι ψάχνουν τα ευαίσθητα σημεία για να σε χτυπήσουν”.

Περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί.

Read More

And More