Ισαάκ Σεμερτζίδης: Ο πρώην παίκτης του Power Of Love παντρεύτηκε, λίγο πριν γίνει μπαμπάς!

Ο Ισαάκ Σεμερτζίδης, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του Power of love στον ΣΚΑΪ, ντύθηκε γαμπρός! Λίγο μετά τον δεκαπενταύγουστο -συγκεκριμένα στις 20 Αυγούστου- και εν μέσω κορονοϊού, ο personal trainer – επιχειρηματίας από την Θεσσαλονίκη, παντρεύτηκε την αγαπημένη του με πολιτικό γάμο στην Κέρκυρα.

Όπως σου είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το TLIFE, η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Ισαάκ ακούει στο όνομα Δήμητρα, είναι γυμνάστρια και πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, ενώ εργάζεται στο Δημόσιο. Πρόκειται για μία όμορφη και εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά, η οποία τον κάνει να χαμογελά και να βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της. Μια ευτυχία που θα ολοκληρωθεί σε λίγο καιρό με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του παρουσία στενών συγγενών και λίγων καλών φίλων, με τη μέλλουσα μανούλα να λάμπει από ομορφιά μέσα στο λευκό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, αλλά και τον Ισαάκ να δείχνει άκρως γοητευτικός  και ευτυχισμένος στο πλευρό της.

Ο Ισαάκ, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την τελετή, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Εύχομαι όλες οι μέρες πλάι σου να ναι φωτεινές σαν τα μάτια σου και λαμπερές σαν το χαμόγελο σου! Να ζήσουμε Έρωτα μου. Εμείς, μαζί. 20. 08. 20” .

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More