Ησαΐας Ματιάμπα: Δες τον για πρώτη φορά με το γαμπριάτικο κοστούμι του! [video]

Κάτω από άκρα μυστικότητα, το απόγευμα του Σαββάτου 1η Ιουνίου, ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Κύπρια σύντροφός του, Βασιλική Καλανιώτη, παντρεύτηκαν στη Λάρνακα, με λίγους αλλά εκλεκτούς καλεσμένους. Το μυστήριο τελέστηκε στην Εκκλησία της Παναγίας της Αγγελόκτιστης στο Κίτι, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε γαμήλιο γλέντι σε γνωστό χώρο της πόλης του Ζήνωνα.

Το ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους του να μην απαθανατίσει και να μην δημοσιεύσει κανείς στα social media εικόνες από την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής του. Ο λόγος, βέβαια, που επιθυμούσαν κάτι τέτοιο ήταν γιατί κανένας από τους δυο τους δεν αγαπάει τη δημοσιότητα και δεν θα ήθελαν να δουν το πρόσωπο του γιου τους, που σε λίγες μέρες θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια, σε κάποιο έντυπο ή διαδικτυακό τόπο.

Ωστόσο, εδώ και λίγη ώρα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από την προετοιμασία του Ησαΐα Ματιάμπα για τον γάμο του και συγκεκριμένα από την πρόβα του γαμπριάτικου κουστουμιού που επέλεξε να φορέσει. Πρόκειται, λοιπόν, για μία tailor made δημιουργία του αγαπημένου του brand Dante, που επιμελείται τον τελευταίο καιρό τις εμφανίσεις του.

Ο co-founder του brand Dante και fashion designer, Αντώνης Παπασταύρου, έδωσε για μια ακόμα φορά τον καλύτερο εαυτό του και έφτιαξε για τον τραγουδιστή ένα κοστούμι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, το οποίο έχει ένας αέρα… ανατολής.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Εμάς μας άρεσε πολύ η επιλογή του Ησαΐα Ματιάμπα. Εσένα;

Read More

And More