Ησαΐας Ματιάμπα: «Έλιωσαν» στο γέλιο Σεργουλόπουλος – Μελιτά με την ατάκα για τη γυμνή του εμφάνιση στο θέατρο

Καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, βρέθηκε ο Ησαϊας Ματιάμπα.

Ο γνωστός τραγουδιστής φέτος, συμμετέχει στη θεατρική παράσταση “Άντρες με τα όλα τους” στην οποία κάποια στιγμή μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του, μένουν γυμνοί επί σκηνής. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ρώτησε τον Ησαϊα Ματιάμπα αν χαμηλώνουν τα φώτα σε εκείνο το σημείο προκειμένου να μη φανούν τα επίμαχα σημεία του σώματός του, με την απάντησή του να κάνει τους δυο παρουσιαστές να “λιώσουν” στα γέλια.

«Τα πετάμε όλα έξω, χωρίς ενδοιασμούς! Πληρωνόμαστε καλά γι’ αυτό. Όχι, δεν σβήνουν τα φώτα, φουλ ανοικτά όλα, για να φαίνονται. Όχι, δεν αισθάνομαι άσχημα γιατί ο κόσμος χειροκροτάει και μένει με το στόμα ανοιχτό. Κανονικά ανοιχτά όλα τα φώτα», είπε ο Ησαϊας Ματιάμπα προκαλώντας γέλιο στους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά.

«Σε μια από τις γενικές πρόβες που κάναμε, αισθανόμασταν κάπως αλλά μετά πήραμε το κολάι… γνωριστήκαμε και με τα παιδιά καλύτερα. Ήρθαμε κοντά. Στη γενική ναι έρχονται και συνάδελφοι, και δικοί μας άνθρωποι που μας ξέρουν καλά, που μας ξέρουν από πάνω μέχρι κάτω… Η νονά, ο παππάς που μας βάφτισε…» πρόσθεσε με αρκετή δόση χιούμορ ο Ησαϊας Ματιάμπα.

Read More

And More