Ησαΐας Ματιάμπα: Σε κλειστό κύκλο ο γάμος του με την Βασιλική Καλιανιώτη

Ησαΐας Ματιάμπα: Σε κλειστό κύκλο ο γάμος του με την Βασιλική Καλιανιώτη | tlife.gr

Τον Ιανουάριο θα γίνει ο γάμος του Ησαΐα Ματιάμπα με την αγαπημένη του Βασιλική Καλιανιώτη. Ο 34χρονος τραγουδιστής και η μέλλουσα σύζυγός του δημοσίευσαν την αγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα “Φιλελεύθερος” της Κύπρου, τόπο καταγωγής της νύφης.

“Ευελπιστώ όταν έρθει εκείνη η στιγμή να μη διστάσω και όταν ακούσω “Ησαΐα χόρευε”, να χορέψω πραγματικά με τον ιερέα. Έχω βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό μου ότι δεν θα κάνω κλασικό γύρο, αλλά… “Ματιαμπέικο”, δηλώνει ο ίδιος χαριτολογώντας στην Real News.

“Είμαι πολύ καιρό ζευγάρι με τη Βασιλική, γι’ αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το βήμα. Είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι για αυτή τη φάση της ζωής μας. Καλά να είμαστε, να έχουμε την υγεία μας και θα τα πούμε όταν έρθει εκείνη η ώρα”, εξηγεί στην εφημερίδα ο Ησαΐας.

Ο τραγουδιστής ξεκαθαρίζει πως ο γάμος του θα είναι σε κλειστό κύκλο καθώς θέλει να το ζήσει μακριά από τα φώτα. Όπως κάνει άλλωστε με την προσωπική του ζωή μέχρι σήμερα.

“Νιώθω έτοιμος να δημιουργήσω οικογένεια εδώ και πάρα πολύ καιρό! Θέλω σύντομα να κάνω παιδί, αν και το θέμα δεν είναι μόνο να κάνεις παιδιά, αλλά να μπορείς να τα μεγαλώσεις σωστά”, υποστηρίζει στην ίδια συνέντευξη.

READ more