Ισμήνη Νταφοπούλου: Άφησε την έδρα της δασκάλας για να γίνει μοντέλο! Video

Από το Μαϊάμι και το διαγωνισμό “Miss Universe” γύρισε η Σταρ Ελλάς Ισμήνη Νταφοπούλου και βρέθηκε στην εκπομπή “Μία” και μίλησε για όλα στην Τατιάνα Στεφανίδου. Η μελαχρινή καλλονή μπορεί να μην κατάφερε να μπει στην τελική πεντάδα, μάγεψε όμως το κοινό.

Μιλώντας στην εκπομπή, αποκάλυψε πως άφησε την έδρα της δασκάλας για να γίνει μοντέλο και πως ο πατέρας της ήταν αυτός που την βοήθησε να αποκτήσει το τέλειο σώμα… “Θα σου κάνω σώμα τέλειο για να σε πάω στα καλλιστεία”, της έλεγε ο γυμναστής μπαμπάς της.

Όσον αφορά στο διαγωνισμό ομορφιάς δήλωσε: “Υπήρχαν άνθρωποι που είχαν μεγάλες προσδοκίες και περίμεναν πολλά από εμένα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα… Γενικά έχουν ακουστεί πολλά για αυτούς τους διαγωνισμούς. Η αλήθεια είναι ότι δεν παρατήρησα κάτι εγώ για να μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα είναι στημένο, ή ότι κάτι συνέβη και βγήκε η συγκεκριμένη κοπέλα. Εγώ θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ όμορφη, ότι άξιζε τον τίτλο. Το μοναδικό που έχουν να της πούνε είναι ότι δεν μιλάει αγγλικά, που και αυτό διορθώνεται γιατί της έχουν πάντα μεταφραστή!”.

Δες το video από την εκπομπή της Τατιάνας:

Read More

And More