Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για GNTM: «Δεν έχω καταλάβει ποια είναι η ολική επαναφορά» – Η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη Βίκυ Καγιά αλλά και τη συμμετοχή της στο GNTM.

«Δεν ήμουν το κορίτσι που έβλεπε στην τηλεόραση μόντελινγκ και έλεγε ότι αυτό θέλω να κάνω. Αυτό μου βγήκε πιο μετά, στα εφηβικά μου χρόνια. Με βρήκανε έξω από το σχολείο, μου δώσανε μια κάρτα και μου είπαν πρέπει οπωσδήποτε να γίνεις μοντέλο, δίστασα τότε», είπε αρχικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Και συνέχισε: «Με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ γνωριστήκαμε σε ένα κάστινγκ, μου είπε ότι αγαπάει πολύ την Ελλάδα. Έχω νιώσει άβολα σε κάστινγκ. Κάποιοι φωτογράφοι μας ζήταγαν να βγάλουμε τα ρούχα μας, αλλά χωρίς να υπάρχει λόγος».

Αναφορικά με την εμπειρία της στο GNTM, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δήλωσε: «Είπα το ναι στο GNTM γιατί δεν το σκέφτηκα σαν ριάλιτι μόδας, σκεφτόμουν ότι είναι εξέλιξη της καριέρας μου. Ήμουν αρκετά ρεαλιστική στο show, δεν είχα τις έντονες αντιδράσεις που ίσως ήθελαν να δουν ή είχαν δει στο παρελθόν».

«Δεν με άγχωσε η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά. Δεν ήμασταν ποτέ φίλες, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Δεν έχω καταλάβει ποια είναι η ολική επαναφορά, πέρα από το ότι θα είναι μόνο γυναίκες και πως θα είναι η Βίκυ και ο Γιώργος δεν ξέρω κάτι παραπάνω» είπε ολοκληρώνοντας η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Read More

And More