Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τη γνωρίσαμε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν μέσα από το ρόλο του κριτή στο GNTM. Το μοντέλο που συνεχίζει τα επαγγελματικά του βήματα στον χώρο της μόδας, βρέθηκε χθες στην παρουσίαση ενός νέου αρώματος και εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Αν και η ίδια αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή, σε σχετική ερώτηση απάντησε πως βρίσκεται σε μια σχέση χωρίς ωστόσο να δίνει κάποια παραπάνω λεπτομέρεια.

«Υπάρχει σύντροφος ναι. Θα έλεγα πως ναι, είμαι ερωτευμένη» είπε.

Όπως ήταν φυσικό όμως, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το GNTM και την αποχώρησή της από αυτό.

«Επειδή ήταν κάτι μεμονωμένο, είχα έρθει ξεκάθαρα για να κάνω αυτή τη σεζόν χωρίς να ξέρω τι θα ακολουθήσει, μπορώ να πω ότι κάποια πράγματα σίγουρα μου λείπουν. Είμαι εδώ για να κάνω και κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να εξελίσσομαι και να δοκιμάζομαι σε διαφορετικά πράγματα.

Από τη στιγμή που είδα πως εξελίσσεται το GNTM, θεώρησα ότι δεν υπήρχε χώρος για μένα. Αλλάξανε διάφορα πράγματα. Θεωρώ πως θέλανε να κάνουν κάτι άλλο. Δε ξέρω αν η επιστροφή της Βίκυς Καγιά έπαιξε ρόλο στη δική μου αποχώρηση. Γι’ αυτό θα πρέπει να ρωτήσετε τους ανθρώπους που είναι μέσα. Εγώ δεν είμαι οπότε δεν το ξέρω αυτό» είπε.

Read More

And More